Gratulálok, a feliratkozásod sikeres volt!

Ne kattints még el, fontos információkat szeretnék megosztani Veled.

Az Építem az otthonom konferencia ingyenes előadásai 2022. szeptember 24-30. között landolnak a virtuális postaládádban, és 24 óráig érhetők el számodra.

Nagy szeretettel várlak téged 2022. szeptember 24. és 30. között az „Építem az otthonom 2023” virtuális konferencián, amely Magyarország legnagyobb, egy hetes online építkezési konferenciája. A részleteket már elküldtük Neked emailben, kérlek ellenőrizd a leveleidet a Promóciók és a Spam mappákban is. Reméljük, hogy minél több segítséget tudunk adni a házépítéshez vagy házfelújításhoz és így valóban álmaid otthonát hozod létre - minimális ablakon kidobott pénzzel!

Üdvözlettel:

Bodnár György

Az Építem az otthonom 2023 online konferencia házigazdája

Biztos benned is felmerülnek az alábbi kérdések:

Természetesen ezekre a kérdésekre is van válaszunk!

A korábbi évek tapasztalatai és visszajelzései alapján két értékes csomagot állítottunk össze neked, melyek segítségével nem maradsz le a konferencia egyetlen hasznos információjáról, akár milliókat érő tippjéről sem, még plusz információkhoz is juthatsz – sőt, akár még személyre is szabhatod a konferencián hallottakat!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

ÉPÍTEM AZ OTTHONOM SILVER CSOMAG

Vedd meg most
10.990 Ft-ért!

Építem az otthonom
GOLD csomag

A csomag értéke: 101.860 Ft

Vedd meg a csomagot kedvezménnyel! A felvételeket és az öt ajándékot 101.860 Ft helyett 15.990 Ft-ért!

Építem az otthonom 2023 GOLD csomag bónuszai:

Ezeket vásárlás után azonnal megkapod.

#1. Ajándék - Építkezés saját kezűleg e-könyv

Kevés a (jó) építési szakember. Elszálltak a kivitelezési árak. Van a rokonságban mesterember. “Nem olyan bonyolult, mi is meg tudjuk csinálni.” Az okok sokfélék, de az utóbbi időben újra egyre többekben merül fel a gondolat: mi lenne, ha mi magunk aktívan részt vennénk a házunk építésében, felújításában? De tényleg megtehetjük ezt? És ha igen, akkor mire kell odafigyelni – például a jogszabályok, az építési előírások, a munkavédelem szempontjából? Összeszedtük a lehető legtöbb információt ebben a témában, és megpróbáltuk logikusan csoportosítva, közérthetően átadni.

3990 Ft helyett
INGYEN

#2. Ajándék - Az Építem az otthonom 2022 konferencia teljes videó- és hanganyaga

Tied lehet a tavalyi Építem az otthonom 2022 konferencia teljes videó- és hanganyaga! 47 előadást, beszélgetést nézhetsz és hallgathatsz meg, melyek remekül kiegészítik az idei konferencia témáit! (A tavalyi évben több mint 100 000 alkalommal nézték meg ezeket a videókat a lelkes résztvevők!)

19.990 Ft helyett
INGYEN

#3. Ajándék - Mivel fűtsünk 2020-ban? (A 2019-es Építkezők Edzőtábora teljes felvétele)

Milyen fűtési rendszert válasszunk, ha most tervezzük új házunkat vagy meglevő házunk felújítását? Melyek a választási lehetőségek? És melyek a választás fő szempontjai? A 2022-ben történtek fényében különösen tanulságos visszanézni és újra átgondolni 2019-es egész napos konferenciánk előadásait, melyben a különböző fűtési módok szakértői érveltek saját területük mellett!

8990 Ft helyett
INGYEN

#4. Ajándék - Ingyenes Tervcafé bérlet 1 évre

A Tervcafé egy egyedülálló lehetőség a házépítésre vagy házfelújításra készülő építkezőknek arra, hogy a terveikből kihozzák a maximumot. Egy olyan kötetlen estére invitálunk, ahol a legkülönbözőbb szakemberekkel konzultálhatsz, illetve négyszemközt beszélgethetsz a jövendő otthonodra vonatkozó elképzeléseidről – akár egy kellemes kávézás, teázás közben. A Tervcafék havonta kerülnek megrendezésre Budapesten.

24.000 Ft helyett
INGYEN

#5. Ajándék - 10.000 Ft értékű kupon az „Építem a házam” klub tagsági rendszeréhez

Terveink szerint nemsokára elindul Az építő közösség exkluzív klubja, hogy még több személyre szóló segítséget kapj a házépítésedhez, házfelújításodhoz! A most kapott kupon használatával az elsők között csatlakozhatsz – ráadásul kedvezményesen!

FIGYELEM! A Bónuszokat most azonnal elküldjük neked!

Az Építem az otthonom konferencia ingyenes online rendezvény 2022. szeptember 24-30. között. Az előadások ezeken a napokon landolnak a virtuális postaládádban, és 24 óráig érhetők el számodra.

Miért érdemes megvásárolnod az Építem az otthonom 2023 konferencia előadásait?

Tudás egy csokorban

Az Építem az otthonom 2023 konferencia, -a szakmai érdekességek mellett- még több konkrét jótanáccsal, információval, esettanulmánnyal szeretne szolgálni. Korlátlan hozzáférést kapsz 50+ szakértő tudásához.

Bárhol elérhető online előadások

A sikeres építkezés vagy felújítás egy komplex feladat rengeteg kérdéssel. Szerencsére te bármikor felelevenítheted a tudásodat, és megtalálhatod a kérdésekre a választ. A felvételek birtokában lehetőséged lesz a saját tempódban feldolgozni az összes videót!

Felesleges kiadások csökkentése

Egy házépítés vagy felújítás számos buktatóval jár, így létkérdéssé vált, hogy az építkezéseken átgondolt, rendszerszemléletű döntések szülessenek – már az első lépésektől kezdve.
Milliókat tudsz spórolni! Igen, jól látod! Egy-egy tanács, tapasztalat vagy javaslat a szakértőktől milliókat érhet meg neked. Az előadások felvérteznek a tudással, hogy megalapozottan tudj döntést hozni!

Gyakorlati segítség

A konferencia 50+ előadása átöleli a házépítés, házfelújítás teljes folyamatát. Ilyen rövid idő alatt, koncentráltan, rendszerezetten, közvetlenül a szakma elismert szakértőtől máshol nem juthatsz ilyen mennyiségű hasznos információhoz. Ráadásul változatos előadásokból, beszélgetésekből, videókból tanulhatsz.

Kiemelt támogató

támogatók

Vedd meg a Gold csomagot még mindig kedvezményes áron

A felvételeket és az öt ajándékot
101.860 Ft helyett 15.990 Ft-ért!

A bónuszokat MOST AZONNAL elküldjük Neked!

Idén is két csomagot állítottunk össze, nézd meg őket és válaszd a Neked megfelelőt!

Építem az otthonom 2023
Ingyenes regisztráció
Silver csomag
Gold csomag
24 órán keresztül elérheted a konferencia előadásait
Az előadók speciális ajánlatai
Örökös hozzáférés Az Építem az otthonom 2023 konfrencia videó., és hanganyagához
„Építkezés saját kezűleg” e-könyv
ÚJDONSÁG! Hogyan vágjunk bele az építkezésbe, felújításba? Interaktív kérdezz-felelek az előadókkal - részvételi lehetőség AJÁNDÉKBA
Örökös hozzáférés az Építem az otthonom 2022 konferencia videó-, és hanganyagához
1 évre szóló ingyenes Tervcafé részvétel 1 fő részére
„Mivel fűtsünk?” konferenciánk teljes videófelvétele
Építő Közösség Klub - 10.000 Ft értékű kupon a hamarosan induló exkluzív klubtagsági rendszerhez
INGYENES
10.990 Ft
15.990 Ft

Ingyenes regisztráció

INGYENES

Silver csomag

8.690 Ft

Gold csomag

12.790 Ft

Garantálom, hogy hasznosnak fogod találni a korlátlan hozzáférést a videókhoz.

Mindegy, hányszor hallgatod meg őket, mindig más-más tanítás vagy információ fog mélyebben rögzülni. Ha azonban mégis úgy érzed, nincs szükséged ezekre a felvételekre, mert semmit nem adnak neked, akkor írj nekem egy levelet a felvételek kézhezvételétől számított 30 napon belül, és kérdés nélkül visszaadom a pénzed mindkét csomag esetében!

Az Építem az otthonom 2023 online konferencia GOLD csomagjának összértéke:
101.860 Ft

még mindig kedvezményes áron juthatsz hozzá

MOST mindössze
15.990 Ft-ért

Ha bármi kérdésed, kérésed van, írj a
hello@epitemazotthonom.hu email címre!

Copyright © 2022 – epitemazotthonom.hu by: MarketingMaker | Cookie szabályzat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató