PARTNERI KIAJÁNLÓ
ÉPÍTEM AZ OTTHONOM 2024

A népszerű őszi online építkezési konferenciánk megújult formában!

2023 őszén középpontban:

„Miből építsem a házamat?”

Minden korábbinál teljesebb áttekintés napjaink házépítési trendjeiről, falazati technológiáiról – építési szakembereknek és magánépítkezőknek egyaránt

Idén ősszel negyedik alkalommal kerül megrendezésre az egyik legnagyobb szabású online építkezési konferencia, az Építem az otthonom. (Az első három évben közel 17 000 regisztráló!)
Reagálva a megváltozott életviteli szokásokra a korábban egy hetes építkezési konferencia most hétvégékre koncentrálódik és szeptember két hétvégéjén azt az egyetlen témát járja körbe, ami a házépítés első nagy dilemmáinak egyike: miből, milyen technológiával épüljön a ház?

2010 tavaszán az akkori Construmán mutattuk be az Építem a házam 1. kötetét.
Emlékszem, hogy egyik délután egy elég zaklatott házaspár látogatott el a standunkra. Elmondták, hogy építkezés előtt állnak és azért jöttek ki a vásárba, hogy eldöntsék, téglából vagy pórusbetonból építkezzenek.
A vásárt körbejárva azonban nemhogy tisztult volna a kép, hanem még jobban összezavarodtak.
Még legalább három-négy másféle anyaggal, technológiával találkoztak és minden standon roppant meggyőző érvekkel bizonyították, hogy az ő megoldásuk minden másnál jobb!
Azóta jócskán megnőtt a piacon fellelhető alternatívák száma, sokszor még a szakemberek számára is követhetetlen mértékben.
Az Építem az otthonom 2024 konferencián arra teszünk kísérletet, hogy bemutassuk a teljes kínálatot, de egyszersmind műszaki támpontokat is adjunk a választáshoz!

A konferencia tervezett tematikája:

2023. szeptember 15.(péntek)
Minek alapján döntsem el, miből épüljön a házam?

2023. szeptember 23.-24. (szombat-vasárnap)
Bemutatkoznak a napjainkban elérhető falazati megoldások

Extrák

Az Építem az otthonom 2024 konferencia a falazati technológiák egyedülálló összegző bemutatója, amely a felvételek révén hosszú távon is tematikus megjelenési lehetőség a téma iránt érdeklődő szakemberek és magánépítkezők felé!
Ha szívesen bemutatná termékét, technológiáját a konferencia (és az azt kísérő kiadvány) keretében, ha szívesen csatlakozna szeptemberi programunkhoz akár támogatóként, akár szakmai együttműködő partnerként, bővebb információért kattintson a gombra!

Az Építem az otthonom 2024 konferenciát szervező Építő közösség 2010 óta segít házépítőknek és házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele az építkezésbe és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.
Az évek folyamán már több ezer építkezőnek segítettünk az átgondoltabb és stresszmentesebb építkezésben.
Az építő közösség egyedülálló kiadványa az immáron 5 kötetes Építem a házam könyvsorozat (már közel 10 000 eladott példány!), egyedülálló rendezvénye a havonta megrendezésre Tervcafé (közel 130 alkalom!)
2020 őszén szerveztük meg először nagyszabású, egy hetes online építkezési konferenciánkat Építem az otthonom néven, melyet a nagy érdeklődésre tekintettel azóta két újabb követett.
Az első alkalommal 35 előadást nézhettek-hallgathattak meg a jelentkezők, ez a szám tavaly már 52-re nőtt. A regisztrálók száma a három év alatt megközelítette a 17 000-et.
Ezt a tradíciót szeretnénk méltón folytatni idén is.
Az építő közösség levelei jelenleg 9 700 feliratkozóhoz jutnak el, Youtube-csatornánkat közel 12 000-en követik.

A házigazda:

Bodnár György

Az építő közösség alapítója, az Építem a házam könyvsorozat írója.Az építő közösségben immáron 13 éve segítünk a házépítőknek, házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele életük „Nagy Kalandjába”. Azon dolgozunk, hogy tényleg álmaik otthonát hozzák létre, és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Munkám során számtalanszor tapasztaltam egy építkezés lehetséges buktatóit, és évről évre segítem klubtagjainkat és ügyfeleimet, hogy ezeket ki tudják kerülni. Népszerű rendezvényeink között szerepel a kötetlen konzultációs lehetőséget kínáló „Tervcafé”, és a szakemberajánlást előkészítő „Építem a házad Klub”. Ezen felül az utóbbi években jó fogadtatásban részesültek az őszi Edzőtáboraink, amikor egy nagyobb helyszínen egy napba sűrítve próbálunk minél több hasznos információt átadni a jövendő építkezőknek.

Copyright © 2023 – epitemazotthonom.hu | Cookie szabályzat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató