ÉPÍTEM A HÁZAM MESTERKURZUS

ÉPÍTKEZÉS FELKÉSZÜLTEN, STRESSZMENTESEN ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYAN?

Az építő közösség 14 éves tapasztalata alapján a legteljesebb és leginkább személyre szabott segítséget adjuk neked, hogy felkészülten, stresszmentesen és költséghatékonyan építkezhess!

AZ ÉPÍTŐ KÖZÖSSÉG EXKLUZÍV, ZÁRT KÖRŰ
ÉPÍTKEZÉS-SEGÍTŐ PROGRAMJA

A HÁZÉPÍTÉS LEGNAGYOBB CSAPDÁJA

Saját magam 30 éves tapasztalata (de szerintem a te ismeretségi körödből is meg tudnák erősíteni):
az építkezés végére már minden építkező nagyon hozzáértő, nagyon tapasztalt – csak éppen akkor már nem sokra megy ezzel a tudással…

Egy házépítés során ugyanis a legfontosabb, legnagyobb téttel járó döntéseket éppen az építkezés elején kell meghozni – akkor, amikor szegény építkező még a legkevesebb tapasztalattal bír, amikor a legkiszolgáltatottabb.

Kikre lehetne számítani ebben az időszakban?


 • A rokonokra, ismerősökre?

  Ők biztosan jót akarnak nektek, de jó eséllyel ugyanúgy nem értenek hozzá, mint ti. Ha pedig kicsit rosszmájú vagyok, akkor azt is mondhatnám, hogy “a kibicnek semmi sem drága”…Saját korábbi tapasztalataitokra?
  Lehet, hogy már túl vagytok egy-két építkezésen – de ha ez 10 évnél régebben volt, akkor az akkori tapasztalatok akár több kárt is okozhatnak, mint amennyi előnyt jelentenek! (Ha nem esett erről szó az előadásomban, akkor kérdezz rám, miért mondom ezt!) 
 •  
 • Az építési szakemberekre?
  Ez akár jó irány is lehetne, de azonnal felmerül a kérdés: hogyan találtok rá egyáltalán a jó, megbízható építési szakemberekre?
  És még a kisördög is mindig ott fog munkálkodni bennetek: mennyire tér el az építési szakember saját érdeke a mi érdekeinktől?
 •  
 • A különböző építési csoportokra?
  Ezekben nagyon sok hasznos információra lelni – és legalább ennyi – többnyire jószándékú – sületlenségre. Ezek szétválasztásához pedig éppen hogy tudásra és tapasztalatra lenne szükség… 
  Arról nem is beszélve, hogy minden építkező és minden építkezés más és más. Ami bevált egy helyen, az egyáltalán nem biztos, hogy egy-az-egyben átvehető a ti építkezésetekre is!
 •  
 • A reklámokra, a különböző gyártói ajánlásokra?
  Ezek egyrészt – teljesen érthető okokból – elfogultak, másrészt általánosak – és tele vannak féligazságokkal. 

A döntések felelősségét végső soron senkire nem háríthatjátok át. Miközben minden döntéseteknek milliós tétje van.

Az “építkezői magány” viszont  rengeteg stressz forrása (a házastársi konfliktusok egyik melegágya 😟) és az egyedül meghozott döntések sem mindig optimálisak.

Az építő közösség fő feladata alapítása óta az, hogy segítsen a házépítőknek és házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele életük egyik legnagyobb kalandjába és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Odaadtuk az építkezéshez nélkülözhetetlen alaptudást (Építem a házam könyvsorozat), rengeteg témában készítettünk videókat, a Tervcafékon már egyfajta személyes segítséget is adtunk – de most itt az ideje, hogy szintet lépjünk!

ITT AZ ÉPÍTŐ KÖZÖSSÉG ÚJ, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉPÍTKEZÉS-MENTORÁCIÓS PROGRAMJA, AZ ÉPÍTEM A HÁZAM MESTERKURZUS!

BENNE MINDEN EDDIGINÉL TÖBB (ÉS SZEMÉLYESEBB) SEGÍTSÉG AHHOZ,  HOGY AZ ÉPÍTKEZÉS NE RÉMÁLOM LEGYEN, HANEM ÉLETETEK EGY OLYAN IDŐSZAKA, AMELYRE JÓ LESZ VISSZAEMLÉKEZNI!

HA CSATLAKOZOL AZ ÉPÍTEM A HÁZAM MESTERKURZUSHOZ

KÖZÉRTHETŐ, RENDSZEREZETT TUDÁST KAPSZ

Megkapod az egyedülálló Építem a házam könyvsorozatot (5 kötet!) fizikai és elektronikus könyv formában és témakörönként szétbontva hozzáférést kapsz közel 350 videónkhoz - az építkezés szinte minden témájában. Ennek birtokában egyenrangú félként tudsz tárgyalni bármely építési szakemberrel és megalapozottabb döntéseket tudsz hozni.

BENNFENTES INFORMÁCIÓKHOZ JUTSZ

Havi rendszerességű zárt körű online összejöveteleinken mélyebb betekintést is nyerhetsz az építkezés legfontosabb és legkritikusabb területeibe, tabuk nélkül teheted fel kérdéseidet az egyes szakterületek avatott szakembereinek. A felvételeket vissza is nézheted, ha nem tudsz élőben jelen lenni.

BÁRMIKOR SEGÍTSÉGET KÉRHETSZ, HA ELAKADSZ

Biztos hátteret adunk egy önmagában nagyon stresszes folyamathoz. Ha elakadsz az építkezés közben, ha szeretnéd egy kívülálló, független szakemberrel átbeszélni egy dilemmádat, ha éppen a szakember-választáshoz kérsz segítséget - vagy csak egy kis lelki löketre vágysz - segítünk!

HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ ÉPÍTKEZŐKKEL CSERÉLHETSZ TAPASZTALATOT

A Mesterkurzus résztvevői egy zárt felületen tudnak tapasztalatokat cserélni, tippeket adni, segítséget kérni - vagy éppen csak megosztani egymással örömeiket és csalódásaikat.

FOLYAMATOSAN TÖKÉLETESÍTHETED ELKÉPZELÉSEIDET, TERVEIDET

Az építkezés megtervezése mindig egyfajta iterációs folyamat. Végigkísérünk ezen az úton, hogy egyre letisztultabb elképzelésekkel juss el az optimális háztervekig.

AKÁR MÁR ELSŐ ÉPÍTKEZÉSED IS SIKERTÖRTÉNET LEHET!

Ha igényled, abban is segítünk, hogy az építkezés elején rátalálj azokra az építési szakemberekre, akikkel közösen tényleg álmaitok otthonát tudjátok létrehozni.

AZ ÉPÍTEM A HÁZAM MESTERKURZUSHOZ NEGYEDÉVENTE LEHET CSATLAKOZNI.

NEM KOCKÁZTATSZ SEMMIT!
ELŐZETESEN EGY FÉL ÓRÁS INGYENES TELEFONOS KONZULTÁCIÓ SORÁN KÖZÖSEN DÖNTJÜK EL, HOGY MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS-E SZÁMOTOKRA IS A MENTORÁCIÓS PROGRAMUNK!

MEGNYÍLT A 2024 TAVASZI CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG!

NE HAGYD KI, HISZEN MINÉL HAMARABB CSATLAKOZOL HOZZÁNK, ANNÁL TÖBB ELŐNYÉT ÉLVEZHETED AZ ÉPÍTKEZÉS-MENTORÁCIÓS PROGRAMNAK!

A KÖTELEZETTSÉGEKTŐL MENTES FÉL ÓRÁS TELEFONOS KONZULTÁCIÓRA ÁPRILIS 1. ÉS ÁPRILIS 10. KÖZÖTT TUDSZ JELENTKEZNI!

MIÉRT ÉRDEMES BÍZNOD BENNEM, BENNÜNK?

Az Építem a házam Mesterkurzus ötlet- és házigazdája:
BODNÁR GYÖRGY

Közel 15 évet töltöttem el multinacionális hazai építőanyag-ipari cégek vezetőjeként, majd ott szerzett tapasztalataimra (is) alapozva 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, amely azóta már több ezer építkezőnek segített abban, hogy felkészültebben, átgondoltabban építkezzen és a rendelkezésére álló pénzt minél hatékonyabban használja fel.
Az általam írt, immáron öt kötetes Építem a házam könyvsorozat közel 10 000 példányban kelt el.
Az építő közösség Youtube-csatornáját több mint 12 000-en követik.