Duális konferencia szakemberek és magánépíttetők számára egyaránt. Ha a szakembereknek szóló oldalra vagy kíváncsi, kattints ide >

Miből épüljön a házad 2024-ben?

Mélyedj el a legújabb építési technológiákban és a falazatok új megoldásaiban, hogy magabiztosan építhesd meg álmaid otthonát!

section1_mobile1

Miből épüljön a házad 2024-ben?

Mélyedj el a legújabb építési technológiákban és a falazatok új megoldásaiban, hogy magabiztosan építhesd meg álmaid otthonát!

Főtámogatók

Építkezés vagy felújítás előtt állsz, ezért…

Szeretnéd megismerni a jelenleg hozzáférhető falazati technológiákat, azok előnyeit és hátrányait?

Tudni szeretnéd, hogy a tervezés és kivitelezés során mire érdemes odafigyelni az egyes technológiákat illetően?

Szeretnél egyersmind tippeket kapni arra is, hogy az egyes technológiák kapcsán kihez fordulhatsz bővebb információért?

Egy helyre gyűjtöttünk neked minden információt!

Többé nem kell napokon keresztül böngészni a netet és a gyártói prospektusokat ahhoz, hogy eldöntsd, milyen falazati technológiával épüljön fel álomotthonod 2024-ben!

Az Építem az otthonom 2024 online konferencia során kizárólag olyan ismeretekkel fogsz gyarapodni, melyeknek valóban hasznát fogod venni az építkezés során!
Az Építem az otthonom 2024 online konferencia során kizárólag olyan ismeretekkel fogsz gyarapodni, melyeknek valóban hasznát fogod venni az építkezés során!

A régi technológia sem a régi már

A magas rezsiköltségek korában érthető, ha fenntartható, modern otthont szeretnél építeni magadnak és családodnak. Ám az utóbbi években olyannyira felgyorsult az építőipar technológiai fejlődése, hogy nem csoda, ha a munka és család mellett már nem marad időd lépést tartani az új trendekkel

Szinte csak éjszaka van időd utánaolvasni az újdonságoknak, de mind tudjuk, hogy az internet tele van pontatlan információval. Építkezés előtt álló magánszemélyként ez bizonyára frusztrál téged, hisz hiába szeretnéd a lehető legoptimálisabb megoldást választani, alig jut időd utánajárni az újdonságoknak. 

Szerencsére nem kell találomra kiválasztanod, vagy egy kivitelezőre bíznod a megfelelő falazási technológia kiválasztását!

Egy konferencia, ami kizárólag modern építési technológiákról szól

2023-ban immáron negyedik alkalommal rendezzük meg az Építem az otthonom 2024 – Építkezési Konferenciát. Az idei szakmai találkozó fő témája a 21. század újító és megújult építési technológiái lesznek.

A témát több mint 20 előadás és szakértő segítségével járjuk körbe, így az építőipar minden szereplője megtalálja a számára szükséges tudásdarabokat

A többnapos konferencia alatt garantáltan olyan új információkkal fogsz gazdagodni, melyek birtokában magabiztosan ki tudod választani az elvárásaidnak legmegfelelőbb falazási technológiát új otthonodhoz.

Kész használati utasítást kapsz

Szeptember 15-én egy egésznapos szakmai konferenciát is rendezünk a Lurdy Házban, ahol részletesen végigvesszük, mi mindenre kell odafigyelni egy ház falszerkezeténél. (Sokkal több dologra, mint elsőre gondolnád!) 

A szakmai konferencia teljes szempontrendszert ad az építési technológiák közötti választáshoz.

Amennyiben a Gold csomagot választod, megkapod a konferencia teljes felvételét is, sőt, akár személyesen is részt vehetsz a konferencián!

Modern otthon, boldog család

A konferencia alatt garantáltan meg fogsz tölteni egy egész füzetet a jegyzeteiddel és ötleteiddel. Te leszel az az ember az ismeretségi körödben, akihez bátran fordulhatnak az ismerősök is segítségért; amikor pedig a konkrét kivitelezésre kerül a sor, a kivitelezővel és a mesterekkel minőségi szakmai megbeszéléseket tudsz lefolytatni. Azt fogod érezni, hogy felkészült vagy, és pontosan tudod, mire figyelj a falazás során.

Mindez a te valóságod is lehet. Ehhez nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz az Építem az otthonom 2024 Konferenciára ezen az oldalon keresztül!

És tudod mi a legjobb? Az Építem az otthonom online konferencia előadásai idén is INGYENESEN követhetőek! Csak regisztrálnod kell!

Jelentkezz most, légy jelen az egyedülálló Építem az otthonom 2024 Építkezési Konferencián!
"Mitől olyan egyedülálló
ez a konferencia?"

Remek kérdés!

Soha sehol nem volt még lehetőség arra, hogy ilyen rövid idő alatt átfogó képet, ilyen komplex tudáshalmazt kapj a házépítés egyik legfontosabb döntéséhez: Miből épüljön a házad?

Az Építem az otthonom 2024
építkezési konferencia programja

*A szakmai konferencia felvétele Gold csomaggal visszanézhető.

Az INGYENES regisztrációval ezeket biztosan megkapod

online részvétel és kérdezési lehetőség a két napos “falazati filozófia” seregszemlén
hozzáférés 10+ építési technológia bemutatkozásához (az előadások a nap végéig szabadon megtekinthetők)
kérdezz-felelek lehetőség az előadásokhoz kapcsolódóan
elektronikus kísérőkiadvány, benne a bemutatkozó technológiák anyagaival és elérhetőségeivel

A GOLD CSOMAG részeként még ezeken felül

megkapod a szeptember 15-i szakmai nap összes előadásának felvételét, egyedülálló útmutatóként a falazati “filozófiák” közötti eligazodáshoz
korlátlan ideig hozzáférsz a kétnapos technológiai seregszemle összes előadásához

Ilyen izgalmas előadásokra számíthatsz az idei Építem az otthonom konferencián!

Mit tud egy téglaház?
Mit tud egy pórusbeton ház?
Mit tud egy SIP-ház?
Mit tud egy öntöttbeton technológiájú ház?
Mit tud egy szalmaház?
Mit tud egy betonház?
Mit tud egy mobilház?
Mit tud egy liapor ház?
Mit tud egy konténerház?
Mit tud egy könnyűszerkezetes ház?
Mit tud egy mészhomok ház?
Mit tud egy fabeton ház?
Mit tud egy gerendaház?
Mit tud egy CLT-ház?

Milyen témákra számíthatsz még az élő szakmai napon, a konferencia kísérőrendezvényén?

A teljes szakmai nap felvételét a Gold csomag részeként tudod megszerezni!

A fal, mint építési rendszer Hő- és páratechnikai elvárások Statikai elvárások Hangcsillapítási elvárások Fenntarthatósági elvárások Tűzbiztonsági elvárások Épületbiológiai elvárások Vízzel szembeni ellenállás Forgalomba hozatal feltételei A hőtároló tömeg szerepe egy családi házban A nyomtatott házaké a jövő?

Még mindig bizonytalan vagy?

Olvasd el, mit mondtak a korábbi évek résztvevői az
Építem az otthonom konferenciákról

“A konferencia hetében, munka mellett hallgattam végig majdnem az összes előadást. Nagyon színvonalas volt, és rengeteg hasznos információval szolgált! Szóval köszönjük a szolgálatot, amit egy élhetőbb építőiparért tesztek!”

Bálint Tamás

okl. építészmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök

“Tavaly iratkoztam fel először a konferenciára, de nem voltam felkészülve ekkora információ áradatra, sok mindenről lemaradtam. Eldöntöttem, hogy idén máshogy lesz. Megvettem a könyveket, voltam burkoló tanfolyamon, és tudatosan szerveztem meg a napi beosztásom, hogy az engem érdeklő témákat feltétlenül meg tudjam hallgatni. Nagyon jól sikerült elkapnod az igazán aktuális témákat. Főleg az alternatív fűtési módok és szigetelési megoldások érdekeltek, de a tanulságos eseteken is jól szórakoztam. Felújítás előtt állunk, és a videók sok konkrét, vagy gondolatébresztő információval járulnak hozzá a sikerhez. Köszönjük!”

Balázs Edgár

“Gratulálok a szervezéshez, nagyon összeszedett és hasznos előadásokat sikerült bemutatni. A férjemmel váltva, vagy együtt követtem a videókat. Mi a szigetelést és ablakcserét, szellőztető rendszereket, gépészetet valamint a tennivalók sorrendiségét figyeltük, jegyzeteltem szorgalmasan. A közben felmerült kérdéseket meg tudtuk kérdezni az előadóktól, bemutatott cégektől. A konferencia végére sikerült a legnagyobb tévhitemmel is leszámolni, hogy van olyan szakember aki egyszerre ért a tervezéshez, energetikához,statikához, gépészethez.”

Keleti Fanni

“Még az előadások elején járok, szépen, lassan veszem fel a tudást. Azonban annak ellenére, hogy csak az első 2 napot hallgattam és néztem végig, bátran állíthatom, hogy teljesen egyedülálló dologgal találkoztam!”

Szabados Anna

“Én már akkor megvettem a Gold csomagot, amikor még csak alakulgatott a konferencia napirendje, mert tudtam, hogy nagyon hasznos lesz, és azt is tudtam, hogy valós időben nem tudok minden előadást, beszélgetést végignézni, meghallgatni. Azt javaslom, hogy aki komolyan gondolkodik egy leendő építkezésről vagy felújításról, vegye meg a konferencia anyagát. A ráfordított pénz, majd az idő, sok százezer, vagy akár több milliós megtakarítást is eredményezhet.”
Sándor

Támogatók

Regisztrálj most vagy biztosítsd már most korlátlan hozzáférésedet a konferencia minden előadásához!

Ingyenes regisztráció

Virtuális belépőjegy a szeptember 23-24-i Miből épüljön a házunk? online építési technológia seregszemlére
Kérdezési lehetőség az előadásokat követően
Kísérőkiadvány, benne a bemutatkozó technológiák bemutatkozásával,  elérhetőségével

Gold csomag

Virtuális belépőjegy a szeptember 23-24-i Miből épüljön a házunk? online építési technológia seregszemlére
Az előadások felvétele korlátlan hozzáféréssel
Kérdezési lehetőség az előadásokat követően
✅ Az egész napos szakmai kísérőrendezvény összes előadásának felvétele korlátlan hozzáféréssel
Kísérőkiadvány, benne a bemutatkozó technológiák bemutatkozásával, elérhetőségével

19.990 Ft
HELYETT SZEPTEMBER 24-IG

csak 12.990 Ft

Válaszd ezt, ha nem szereted az időbeli korlátokat, és nem akarsz lemaradni egyetlen értékes és hasznos információról sem!

Milyen témákra számíthatsz még az élő szakmai napon, a konferencia kísérőrendezvényén?

"Ismét egy újabb ifjú titán magyaráz az építőiparról?"

– Teheted fel a kérdést, jogosan.

A házigazda:
BODNÁR GYÖRGY

Közel 15 évet töltött el multinacionális hazai építőanyag-ipari cégek vezetőjeként, majd ott szerzett tapasztalataira (is) alapozva 2010-ben létrehozta Az építő közösséget, amely azóta már több ezer építkezőnek segített abban, hogy felkészültebben és átgondoltabban építkezzen. Az általa írt, immáron öt kötetes Építem a házam könyvsorozat közel 10 000 példányban kelt el. Youtube-csatornáját több mint 12 000-en követik.

Az építő közösség fő üzenete, hogy jó házhoz egyaránt szükség van felkészült megrendelőre, felkészült építési szakemberekre és minőségi építőanyagokra és a házat az első pillanattól kezdve rendszerként kell tekinteni.

Légy részese te is a küldetésünknek! Tegyük jobbá együtt a magyar építési piacot!

Üdv, Gyuri!

Gyakran ismételt kérdések

Ez már a negyedik Építem az otthonom konferencia!
Mivel a konferenciák mindig ősszel kerülnek megrendezésre, így kicsit már a következő évben építkezőket célozzák, nekik szeretnének minél több segítséget nyújtani.
A jövőbe mutató évszám egyben azt is kifejezi, hogy a legújabb trendeket, a legújabb ismereteket szeretnénk átnyújtani. (Így lesz ez idén is!)

A bankkártyás fizetés kizárólagossága mellett a korábbi évek tapasztalatai alapján döntöttünk.
Ha ennek minden előnye mellett mégis előre utalással szeretnél fizetni, kérlek írj egy levelet a szabod@epitemahazam.hu email-címre, és ezt is megoldjuk.

Ingyenes regisztrációval  az előadások az előadás napján éjfélig nézhetők meg. (Tehát nem csak élőben.)
Ha korlátlan rugalmasságra vágysz, ha szeretnéd később is bármikor visszanézni a videókat, akár megállítva, kielemezve, megmutatva másoknak is, akkor jó szívvel ajánlom a Gold csomagot, melyet ráadásul augusztus 31-ig rendkívül kedvező áron rendelhetsz meg!

A “Hogyan építhetem a házam saját kezűleg?” e-könyvet (illetve annak elérhetőségét) a regisztráció visszaigazolásával együtt azonnal megküldjük.
A Gold csomaghoz található e-könyvek egy személyes könyvtárban lesznek hozzáférhetőek, a belépési kódokat a fizetést követő pár napon belül email-ben megküldjük.

Dönts most!

De ne arról dönts, hogy kell-e neked ez a konferencia?

Dönts inkább arról, hogy megvitatnád-e személyesen is, ‘Miből épüljön a ház?’
Szeretnél felkészült lenni, szakmailag kitűnni, az ügyfeleidnek magas fokon segíteni? Vagy csak egyszerűen szeretnél energiát spórolni azzal, hogy ügyfeleidnek megmutathatsz részleteket a konferenciából (ahelyett, hogy egyesével elmagyaráznád mindenkinek ugyanazt)?

Valószínűleg a választ már tudod.
Az igazi kérdés, hogy eljössz személyesen is a konferenciára, vagy “csak” részeket követsz élőben, és utólag visszanézed mikor több időd tudsz rá szentelni?