Miből, milyen építési technológiával épüljön a házam?

Az építkezés első, sok milliós téttel járó döntése!
Ismerd meg a ma Magyarországon hozzáférhető építési technológiákat és tudd meg, milyen szempontok alapján válassz közülük, hogy aztán magabiztosan építhesd meg álmaid otthonát!

Családi ház építése előtt állsz?

Talán már tudatosodott benned, hogy az első Nagy Döntések egyike, ami ráadásul mindjárt több milliós téttel is bír: Miből épüljenek a falak? Milyen építési technológiával készüljön a házunk?

Ennek a döntésnek a tétje ráadásul nem csak pénzben mérhető!
Egy házon az évek folyamán minden kicserélhető, csak egy nem, a fal, amely egy életre szóló döntés!

Segítünk abban, hogy ezt az életre szóló, sok milliós téttel bíró döntést a lehető legmegalapozottabban tudd meghozni!

MIÉRT NEHÉZ MEGALAPOZOTTAN DÖNTENI A JÖVENDŐ HÁZ ANYAGÁRÓL ÉS TECHNOLÓGIÁJÁRÓL?

“Miből, milyen technológiával építsük a házunkat?”
Az egyik, ha nem a leggyakoribb kérdés Az építő közösség több mint tíz éves történetében.
Ráadásul a tapasztalat azt mutatja, hogy minél inkább beleássa magát valaki a témába, annál inkább elbizonytalanodik.
Milyen nehézségekkel találod szembe magadat a választás során?

Zavarba ejtően nagy választék

Nem is olyan régen még a tégla/pórusbeton/könnyűszerkezet hármasból választhattak az építkezők. Mára ezek a "hagyományos" építőanyagok is átalakultak és rengeteg új technológia jelent meg. De vajon melyik az, amelyik nektek ideális választás?

A teljes kínálatot nehéz átlátni

Mivel nincs olyan gyűjtőoldal, ahol az összes technológia megjelenne, így kicsit véletlenszerű, ráakadsz-e mindegyikre. Lehet, hogy egy-egy értékes megoldás csak azért nem jön szembe veled a neten, mert a képviselői közül éppen senki nem hirdette!

Ellentmondásos információk

Ha lelkesen elkezded böngészni a netet, hamar rájössz, hogy rengeteg az egymásnak ellentmondó állítás. Mindenki a saját termékét dicséri, és azokat a termékjellemzőket emeli ki, amiben ő a legjobb.Sorjáznak a divatos szakkifejezések és a hangzatos szlogenek - de vajon melyek azok,amelyek igazán fontosak a választáskor?

A szakértelem hiánya

A falazatról, az építési technológiáról szóló döntést mindjárt az építkezés elején kell meghozni. Akkor, amikor még a legkevesebb saját tudással és tapasztalattal rendelkeztek. Ilyenkor minden hiteles információnak kétszeres értéke van.

Kiben bízhatsz?

A potenciális tervezők és kivitelezők véleménye és jótanácsai fontos segítségek. De vajon nem csak azért beszélnek le egyik vagy másik technológiáról, mert ők ahhoz éppen nem értenek?

Hogyan tovább?

Ha megtetszik egyik vagy másik technológia, akkor merre indulj tovább? Honnan tudod meg, hogy ki mögött áll valódi szakértelem és ki az, akinél csak a honlap kinézete elvarázsoló?

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜNK NEKED MINDEN INFORMÁCIÓT EGY HELYRE, AMIRE EHHEZ AZ EGÉSZ ÉPÍTKEZÉST MEGHATÁROZÓ DÖNTÉSHEZ SZÜKSÉGED LEHET!

Bármilyen meglepő, eddig még nem készült Magyarországon olyan összefoglaló, olyan áttekintés, ami a családi házak szerkezetének kiválasztását segíti. 
Minden építkezőnek (és minden szakembernek!) saját magának kellett összeszedni az információmorzsákat – és ezután is kérdéses volt, hogy ez a sok és szerteágazó információ összeáll-e egy egységes képpé.
Ezt a hiányt pótolja a “Miből épüljön a házam?” Falazatválasztási Tudástár!

BEMUTATJUK A PIACI VÁLASZTÉKOT ÉS AZ ABBAN REJLŐ KÜLÖNBSÉGEKET

Nem kell heteken keresztül bújnod a netet és a prospektusokat, nem kell attól tartanod, hogy valami elkerüli a figyelmedet. Összeszedtük az elérhető összes technológia bemutatkozását egy helyre. 30 perces  előadásokban ismerheted meg  az egyes technológiák fő jellemzőit.

MEGMUTATJUK, HOGY MILYEN SZEMPONTOK ALAPJÁN HOZZ DÖNTÉST

Az iparág legkiválóbb szakemberei kalauzolnak végig azon, hogy milyen (sokféle!) szempont mentén tudod összehasonlítani az egyes technológiákat és melyik szempont miért fontos számodra a ház későbbi használata során.

SEGÍTÜNK, HOGY MERRE INDULJ, HA VALAMELYIK MEGOLDÁS SZIMPATIKUS

Ahhoz is kapsz tippeket. hogy az egyes technológiák kapcsán kihez fordulhatsz további információkért, kitől kérhetsz akár konkrét ajánlatot!

MIT TARTALMAZ A FALAZATVÁLASZTÓ TUDÁSTÁR CSOMAG?

28 videó, közel 20 óra tudásanyag

30 perces videókban mutatkoznak be a ma Magyarországon elérhető építési technológiák

30 perces videók, melyekben a falakkal szembeni komplex elvárásrendszert ismerheted meg. (Ezek egy része a későbbi rezsiköltségekre lesz döntő befolyással, mások pedig a lakóérzet, a lakóklíma szempontjából lesznek kritikusak!)
Az előadásokat az egyes témák elismert szakemberei tartják. (A 2023 őszi, 2 kreditpontos élő szakmai konferenciánk teljes felvétele.)

4 bónusz videóban ismerheted meg alaposabban a különböző házalapozási lehetőségeket és azt, hogy egy mai ház tervezése miben különbözik a korábban megszokottól

MIT NYERSZ A FALAZATVÁLASZTÓ TUDÁSTÁR CSOMAGGAL?

RENGETEG IDŐT

Nem kell napokon, heteken keresztül böngészned a netet, prospektusok után kutatnod, mert egy helyen megtalálod az összes építési technológia bemutatkozását. A felszabaduló időt pedig a szeretteiddel töltheted - vagy éppen a pénzkeresettel.

NYUGALMAT

Nem kell azon aggódnod, hogy vajon mindenre gondoltál-e. Amire a megalapozott döntésekhez szükséged van, azt mind megtalálod a csomagban. Így utólag nem kell azon bosszankodnod, hogy "ha ezt korábban tudtam volna..."

TUDÁST

Mindazt a tudásanyagot kézhez kapod, amire az építési technológiák közötti megfontolt választáshoz szükséged van. Rajtad áll, milyen mélységben szeretnéd magad beleásni a témába! Közérthető, olvasmányos alaptudástól kezdve haladóbb szintű tudásig mindent megtalálsz a csomagban!

MAGABIZTOSSÁGOT

A megszerzett tudás birtokában sokkal magabiztosabban, egyenrangú félként fogsz tudni tárgyalni az építési szakemberekkel, sőt, ezt a tudást már a szakemberválasztásnál is hasznosíthatod!  És hidd el, ők is egészen másként fognak rád nézni!

Ezeket az építési technológiákat ismerheted meg alaposabban

Mit tud egy mai téglaház?
Mit tud egy CLT-ház?
Mit tud egy betonpanelből épült ház?
Mit tud egy kenderbeton ház?
Mit tud egy SIP-ház?
Mit tud egy vegyes falazatú ház?
Mit tud egy pórusbeton ház?
Mit tud egy dombház?
Mit tud egy könnyűbetonból készült ház?
Mit tud egy mészhomok ház?
Mit tud egy nagypaneles favázas készház?
Mit tud egy fabeton ház?
Mit tud egy szalmaház?
Mit tud egy vályogház?

A falazatválasztásnál figyelembe veendő szempontoknál ezeket vesszük sorra

A fal, mint építési rendszer Hő- és páratechnikai elvárások Statikai elvárások Hangcsillapítási elvárások Fenntarthatósági elvárások Tűzbiztonsági elvárások Épületbiológiai elvárások Vízzel szembeni ellenállás Forgalomba hozatal feltételei A hőtároló tömeg szerepe egy családi házban Sávalap vagy lemezalap Előregyártott házak tervezési folyamata

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN! ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT IS KAPSZ A CSOMAGBAN!

AJÁNDÉK #1

Ha mindent érteni és értelmezni szeretnél a Tudástárban látottakból-hallottakból, ha szeretnél az alapokkal megismerkedni közérthető és olvasmányos formában, vagy egyszerűen jobban szeretsz olvasni, mint videót nézni – akkor legjobb eszköz az Építem a házam könyvsorozat!

A Tudástárban most ajándékba kapod ennek az egyedülálló könyvsorozatnak falazatokkal és hőszigeteléssel foglalkozó fejezetét e-könyv formájában!

143 oldalon minden, amit a falakról, falazatokról tudni érdemes – 154 színes magyarázó ábrával és képpel!
Az e-könyvhöz egy személyes könyvtárban férhetsz hozzá.
Az e-könyv értéke 6.990 Ft

AJÁNDÉK #2

A Tudástárhoz ajándékba kapod a 2023 őszi Miből építhetem a házam? konferenciánkhoz készült magazint.

Ez abban nyújt segítséget neked, hogy merre indulj, kit kereshetsz, ha egyik vagy másik technológia kapcsán további információra lenne szükséged – esetleg már konkrét ajánlatot szeretnél kérni.

A magazint letölthető pdf formájában kapod meg.

KIKNEK NÉLKÜLÖZHETETLEN A FALAZATVÁLASZTÁSI TUDÁSTÁR?

Első házépítésükre készülő családoknak

Előzetes tapasztalatok nélkül is teljes körű, rendszerezett és közérthetően megfogalmazott tudáshoz juthatsz hozzá az építkezés egyik első és legfontosabb döntéséhez. Anélkül, hogy kínkeservesen próbálnál eligazodni az internet útvesztőjében.

Azoknak, akik már korábban is építkeztek

A régi, akár tizenegynéhány éves rutinok és tapasztalatok egy mai házon csak nagyon korlátozottan érvényesek, néha több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hoznak.  Ez a Tudástár remekül alkalmas a korábbi tapasztalataid felfrissítésére!

Építési szakembereknek - bármely szakterületen

Egy olyan témában jutsz hozzá rengeteg infóhoz, amiben nagyon sok megbízód számít a véleményedre, Sőt, azt is eldöntheted, mely technológiákban látsz fantáziát, melyekkel szeretnél behatóbban is megismerkedni!

Szerezd meg a Falazatválasztási Tudástár minden anyagát - az ajándékokkal együtt!

29 990 Ft (23 600 Ft + ÁFA)
  • 16 építési technológia bemutatkozása 16 videóban
  • A falazatválasztás szempontjainak részletes bemutatása 8 videóban
  • A falazatválasztáshoz kapcsolódó fontos területek bemutatása 5 videóban
  • AJÁNDÉK: 143 oldalas e-könyv a falakról és a hőszigetelésről
  • AJÁNDÉK: Építési technológiák magazin (pdf)

NEM KOCKÁZTATSZ SEMMIT!

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amiért fizettél, ha nem találod elég hasznosnak a Falazatválasztási Tudástár anyagait, akkor kérdés nélkül visszautaljuk a csomag árát! 
Tudom, hogy ez egy elkoptatott sablonnak tűnik – de hidd el, komolyan gondoljuk!

LEHET, HOGY VANNAK BENNED MÉG KÉTSÉGEK

MIÉRT HIGGYÉL NEKEM?

A Tudástár házigazdája:
BODNÁR GYÖRGY

Közel 15 évet töltöttem el multinacionális hazai építőanyag-ipari cégek vezetőjeként, majd ott szerzett tapasztalataimra (is) alapozva 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, amely azóta már több ezer építkezőnek segített abban, hogy felkészültebben és átgondoltabban építkezzen. Az általam írt, immáron öt kötetes Építem a házam könyvsorozat közel 10 000 példányban kelt el. Az építő közösség Youtube-csatornáját több mint 12 000-en követik.

Az építő közösség fő üzenete, hogy jó házhoz egyaránt szükség van felkészült megrendelőre, felkészült építési szakemberekre és minőségi építőanyagokra és a házat az első pillanattól kezdve rendszerként kell tekinteni.

Itt (is) találkozhattál velünk