HOGYAN ÚJÍTSD FEL CSALÁDI HÁZADAT TERVSZERŰEN, KÖLTSÉGHATÉKONYAN, MINDENRE (IS) GONDOLVA?

Az év legnagyobb INGYENES online építkezési konferenciáján sorra vesszük a házfelújítás összes lehetséges területét az állapotfelméréstől a gépészet megújításáig!

ÉPÍTEM AZ OTTHONOM 2025
2024. szeptember 14. és 21.

MINDENKÉPPEN ÉRDEMES REGISZTRÁLNOD AZ INGYENES ONLINE KONFERENCIÁRA,

HA HASZNÁLT HÁZAT VÁSÁROLTÁL ÉS MOST SZERETNÉD IGÉNYEID SZERINT MEGÚJÍTANI

Mi mindent érdemes megvizsgálni, felméretni, mielőtt megvásárolunk egy használt házat? Hogyan készüljünk fel a később a szekrényből kiboruló csontvázakra? Hogyan tervezzük meg előre a felújítást - akár egy lépcsőben akarjuk megvalósítani, akár lépcsőzetesen, évek alatt?

HA MEGLEVŐ HÁZADAT SZERETNÉD ENERGIA-TAKARÉKOSABBÁ TENNI

Tapasztalatok szerint a legtöbb felújító ott követ el hibát, hogy mindig csak a soron következő felújítási munkára koncentrál és nem veszi figyelembe, hogy ezek a munkák egymásra is hatással vannak. Most megismerheted az összes szóba jöhető felújítási területet és azt is megmutatjuk, hogyan tervezd meg őket úgy, hogy egy csomó pénz maradjon a zsebedben!

HA BŐVÜLT A CSALÁD ÉS MOST BŐVÍTÉSSEL EGYBEKÖTÖTT FELÚJÍTÁST TERVEZEL

Ha egy régi házhoz építünk hozzá egy új részt vagy éppen a tetőteret szeretnénk újként hasznosítani, számtalan kérdéssel találjuk szembe magunkat. Milyen (reális) elvárásokat támaszthatunk a régi épület megújításakor és hogyan illeszkedjen ehhez az újonnan kialakított házrész? A konferencián ezekkel a témákkal is foglalkozunk!

HA A "HASZNÁLT HÁZAT VEGYEK VAGY INKÁBB ÚJ HÁZAT ÉPÍTSEK?" DILEMMÁVAL KÜZDESZ

A konferencián át fogod látni, hogy milyen feladatok várnak rád, ha egy használt ház megvétele mellett döntesz. Sőt, arra is kapsz tippeket, hogy mi mindent érdemes megvizsgálni, felméretni, mielőtt megvásárolunk egy használt házat!

HA ÉPÍTÉSI SZAKEMBER VAGY ÉS SZERETNÉL MINÉL TÖBBET TUDNI ERRŐL A TERÜLETRŐL (IS)

A szakemberek számára a felújítások jelentik hosszú távon az egyik legbiztosabb, legkiszámíthatóbb piacot - de egyben az egyik legnehezebbet is. Minden mindennel összefügg, és nem csak az új technológiákat kell ismerni, hanem a régieket is. Nem kell időt rablóan kutassál, a konferencián koncentráltan juthatsz hozzá a legértékesebb tudáshoz!

HA HÁZÉPÍTÉST TERVEZEL, DE SZERETNÉL ÖTLETEKET "LOPNI" A FELÚJÍTÁSOK VILÁGÁBÓL

Bár látszólag a felújítások jelentősen különböznek az új építésektől, a kezelendő problémák és területek valójában nagyon sok hasonlóságot mutatnak. A konferencián nagyon sok olyan témát érintünk, melyekből új házad építéséhez is rengeteg ötletet és tippet kaphatsz.

MILYEN ÉRTÉKET KAPSZ, HA RÉSZT VESZEL AZ "ÉPÍTEM AZ OTTHONOM" FELÚJÍTÁSI KONFERENCIÁN?

Tippeket kapsz arra, hogyan tudod finanszírozni a felújítási munkákat – saját tőkéből, támogatásokból, megtakarításokból

Megismered, milyen előírásoknak, elvárásoknak kell megfelelned a munkálatok során – hogy elmaradjanak a meglepetések és a bírságok

Javaslatokat kapsz arra, hogyan mérheted fel házad jelenlegi állapotát – hogy pontosan lásd, mihez érdemes először hozzányúlni

Megismered, hogyan tűzzél ki reális felújítási célokat – hogy arra költsél, ami valóban megéri és ne dobd ki pénzedet feleslegesen az ablakon

Át fogod látni, hogyan, milyen elvek alapján és milyen módszerekkel tervezd meg a felújítási folyamatot – akár több lépcsőben is

Megmutatjuk, hányféle különböző módon csökkentheted le házad energiaigényét – és ezzel a rezsiköltségeidet

Ötleteket és szempontokat kapsz a házad gépészeti megújításához (fűtés, hűtés, szellőztetés)

Látni fogod, milyen beavatkozásokkal növelheted házad komfortfokozatát – és piaci értékét

Bemutatjuk a felújítások során elkövetett leggyakoribb hibákat – és azt is, te hogyan előzheted meg ezeket

Rengeteg hasznos információhoz és gyakorlati tipphez jutsz egy helyen – anélkül, hogy heteken, hónapokon át bújnod kellene a netet, megpróbálva eligazodni az egymásnak sokszor gyökeresen ellentmondó állítás között!

Sőt, azokat a kérdéseket is feltesszük helyetted, melyekre nem is gondoltál volna!

És INGYENES!

MÁR MOST ÍRD BE A NAPTÁRADBA!

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK TARTANOD?

A 2024-es már az ötödik Építem az otthonom konferencia, a házépítők, házfelújítók és az építési szakemberek legnagyobb online építkezési konferenciája!

0
Építem az otthonom konferencia
0
résztvevő
0
értékes előadás

Az Építem az otthonom konferencia szervezője Az építő közösség, amely már 14 éve segíti a házépítőket és házfelújítókat, hogy akár már az első építkezésük is sikertörténet legyen!

Az Építem az otthonom konferenciák ötlet- és házigazdája:
BODNÁR GYÖRGY

Közel 15 évet töltöttem el multinacionális hazai építőanyag-ipari cégek vezetőjeként, majd ott szerzett tapasztalataimra (is) alapozva 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, amely azóta már több ezer építkezőnek segített abban, hogy felkészültebben, átgondoltabban építkezzen és a rendelkezésére álló pénzt minél hatékonyabban használja fel.
Az általam írt, immáron öt kötetes Építem a házam könyvsorozat közel 10 000 példányban kelt el.
Az építő közösség Youtube-csatornáját több mint 12 000-en követik.