fbpx

Építem az otthonom 2021

A konferencia ekkor zajlott: 2020.09.26 – 10.03.

A KONFERENCIA UGYAN MÁR LEZAJLOTT, DE AZ ÖSSZES ELŐADÁS FELVÉTELE UTÓLAG IS MEGVÁSÁROLHATÓ!
Kattints az oldalon található gombokra!

30+ szakértő előadása

8.000+ résztvevő

25+ óra videós tartalom

.

100.000+ videó megtekintés

Legyen az építkezés álmaid megvalósításának boldog időszaka, rémálom és anyagi csőd helyett!

Mit is tartalmaz pontosan az “Építem az otthonom 2021” videócsomag?

Szerezd be Magyarország első házépítéssel és házfelújítással foglalkozó 8 napos virtuális konferenciájának a felvételeit!
A videócsomag tartalmazza mind a 32, a konferencián elhangzott szakértői előadást

Ezenfelül, a videócsomaghoz ajándékba jár az összes előadás hanganyaga is!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Vásárold meg a teljes videócsomagot mindössze, 11.800Ft+ÁFA-ért! (Bruttó 14.990 Ft)

Nézd meg az összes témát, amikről tanulhatsz a felvételekből!

Miben nyújtanak segítséget számodra a konferencia felvételei?

A 2021-től megkerülhetetlen házépítési jogszabály bemutatása

2021-től már csak olyan házak építhetők idehaza, melyek teljesítik a “közel nulla” energiafogyasztásra vonatkozó előírásokat. Több oldalról megnézzük, mit is jelent ez az építkezők és építési szakemberek számára!

Segítünk pénzt spórolni (nem is keveset)

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyar építkezéseknél a költségek akár 25-30%-a is ablakon kidobott pénz – és ez a felkészületlenségből, az átgondolatlanságból származik.
Segítünk abban, hogy átlásd az építkezés bonyolult folyamatát és arra költs, ami igazán fontos, ami hosszú távon is értékes!

32 szakértői interjú

32 szakértővel beszéljük át az építkezés teljes folyamatát, olyan részleteket is kivesézve, amikre lehet, hogy nem is gondolnál.
Kitérünk a legújabb trendekre, a leggyakoribb hibaforrásokra és az alacsony energiafogyasztású házak tervezési és kivitelezési sajátosságaira!

Segítünk időt spórolni (nem is keveset)

Az internetet böngészve hónapokba telne összeszedni mindazt az információt, amit itt kényelmesen, pár óra alatt megszerezhetsz. (És még a hitelesség miatt sem kell főjön a fejed!)
Ha szakember vagy, akkor ez az időmegtakarítás szó szerint aranyat érhet!

Előadók

Hegedűs Attila

Hegedűs Attila

Építész, szakmai előadó. Tervei közül került ki Év Szép Háza különdíjas családi ház, illetve több minősített passzívház.

Grieszler Zsolt

Grieszler Zsolt

Okleveles építőmérnök. Munkái során mindig az előregyártáshoz
kapcsolódott. Szakmai karrierje során elsajátította a kéregfal, a
kéreg- és pallófödém elemek gyártási-, tervezési- és kivitelezési ismereteit.

Szabó-Vedress Krisztina

Szabó-Vedress Krisztina

A Cristal Interiors stúdió alapítója és vezető tervezője. A tervezés holisztikus szemléletének a híve.

Házi Ádám

Házi Ádám

Wagner Solar Hungária Kft. kereskedelmi vezetője, napelem specialista. 2014-óta tart napelemes képzéseket megújuló energiaforrásokkal foglalkozó cégeknek.

Rezsnyák Péter

Rezsnyák Péter

Építészmérnök, minősített passzívháztervező. Az ”Egyszerűen passzívház” szerzője. 

Kékesy Péter

Kékesy Péter

Okleveles építészmérnök, alkalmazástechnikai vezető. Szakmai konferenciák rendszeres előadója. Szakterülete: homlokzati hőszigetelő rendszerek.

Selmeczi Róbert

Selmeczi Róbert

Pénzügyi tanácsadó. Egyedi igényekhez mérten az optimális pénzügyi megoldásokat segít kiválasztani ügyfelei számára.

Varga Pál

Varga Pál

Naplopó Kft. cégvezetője. A napenergia hasznosításának szakértője. Számos szakcikk és oktatási anyag szerzője.

Bálint Tamás

Bálint Tamás

Okleveles építészmérnök. Munkája során alkalmazza az építészet olyan rég elfeledett alapjait, mint az arányosság és a tektonikai rend.

Bíró Árpád

Bíró Árpád

Környezettudatos Építők Szervezetének tiszteletbeli elnöke, Biokay szaktanácsadó. 25 éves tapasztalattal rendelkezik a természetes építőanyagok terén.

Radev Gergő

Radev Gergő

Erdők Mintájára Építész Iroda – építész, szaktanácsadó. A környezetbarát kivitelezés és a természetes alternatívák alkalmazásának szakértője. 

Bakos Ferenc

Bakos Ferenc

Murexin Kft. alkalmazástechnikai vezetője. Tervezők, műszaki ellenőrök, kivitelezők, kereskedők rendszeres oktatója.
Konferenciák gyakori szakmai előadója.

Márta Tibor

Márta Tibor

Xella Magyarország Kft. alkalmazástechnikai vezetője. Fő érdeklődési köre az épületszerkezetek szakszerű kivitelezése.

Kovács István

Kovács István

Helios ventilátorok – Kamleithner-Budapest Kft. műszaki vezetője. Az épületgépészeten belül, a légtechnika szakértője. Szakmai konferenciák, továbbképzések aktív előadója. 

Czeilinger Ferenc

Czeilinger Ferenc

Szellőztetéstechnikai tanácsadó. Automatikusan működő, “önszabályozó rendszerek kialakításában segít, amik megoldják a szellőzetlenségből adódó problémákat.

Kanyuk László

Kanyuk László

Knauf Insulation marketing vezetője. Fő feladatai közé tartozik az alkalmazástechnikai útmutatók és személyes kivitelezési tanácsadások
összeállítása, szervezése és lebonyolítása.

Bodnár György

Bodnár György

Az Építő Közösség létrehozója, az Építem a házam könyvsorozat írója. Népszerű rendezvényei között szerepel a kötetlen konzultációs lehetőséget kínáló „Tervcafé”, és a szakemberajánlást előkészítő „Építem a házad Klub”.

Bodnár György

Versits Tamás

Okleveles épületgépész üzemmérnök. A Magyar Mérnöki Kamara Tagja, gyakorló tervező, szakértő, műszaki biztonsági és
energetikai felülvizsgáló, műszaki ellenőr, energetikai tanúsító.

Bodnár György

Haraszti László

Okleveles Építészmérnök, szakmérnök. Az utóbbi 26 évben, főleg az építmények nedvesség és víz elleni szigetelése, utólagos szigetelési megoldások képezik a fő szakmai területét.

Bodnár György

Monostori Gábor

Internorm Ablak Kft. műszaki vezetője. 2001-től, az Internorm magyarországi piacra lépésétől kezdve dolgozik az Internorm Ablak Kft.-nél. Karrierje során végigkísérte az Internorm ablakpiacot forradalmasító műszaki fejlesztéseit.

dr. Jámbor Attila

Ügyvéd, egyetemi oktató, az Építésijog.hu szerkesztője. Az építési jog területén
szakcikkeket publikál és évente több tucat előadást tart különféle konferenciákon,
továbbképzéseken.

Bércesi Adrienn

Wienerberger Zrt. Senior Brand Manager – Porotherem Brand. Több éves brand és marketing tapasztalata rendelkezik több területről.

Nagy József

Ács-állványozó mester, tetőfedő mester. ÉMSZ vezetőségi tag, valamint az ács szakma mestervizsga bizottság elnöke Pest megyében. Kivitelezői szaktanácsadással foglalkozom főleg tetőfedési vonalon.

Nemere Judit

Okleveles építőmérnök, ÉMSZ marketing tanácsadó testület tagja, ÉMSZ Aranytű díjazott, ÉMSZ Etikai bizottság tagja.

Horváth András

Wienerberger Zrt., alkalmazástechnikai csoportvezető, okleveles szerkezettervező építészmérnök. 

Valyon András

Az Europass 90 Kft. cégvezetője.  Az ÉMSZ elnök helyettese (épületszigetelő szekció). Az elmúlt 20 évben az épületszigetelői szakmában tevékenykedett, amely során számos kisebb és nagyobb építkezésen dolgozott. 

Riczu Gyula

Saját cége alapítása után ismerkedett meg a főleg PVC alapú vízszigetelő anyagok gyártástechnológiájával és az ezekkel az anyagokkal való kivitelezésekkel is. Az ÉMSZ vezetőségi tagja (épületszigetelő szekció).

Kömkel Zsolt

Építészmérnök. Több, mint 20 éve dolgozik az építőiparban, főként családi házas tervező építészként, de sok évet töltött kivitelezésben is. Jelenleg a családi házas építkezések kapcsán tervez, tanácsad.

Farkas Imre

Gépészmérnök, épületfenntartási- és felújítási szakmérnök. A Dörken Kft. ügyvezetője, immár 23 éve. Szakterülete a szigetelésvédelem, akár tetőkről, akár talajjal takart épületrészekről legyen szó.

Kárpáti József

ÉVOSZ-MAKÉSZ Szakmai tagozat elnök. az Európai Készházgyártók Szövetségében 16 éve képviseli Magyarországi gyártókat. A készház építéssel 22 éve ismerkedett meg, és kötelezte el magát mint tanácsadó és értékesítő a technológia mellett. 

Veres Zoltán

Építészmérnök / épületrehabilitáció / felelős műszaki vezetés/ építési műszaki ellenőr. Kezdetben építészirodákban, műszaki ellenőri irodákban és épület-üzemeltetési szakterületen is dolgozott. Jelenleg családi házakkal és kis-, közepes léptékű lakóépületekkel és középületekkel foglalkozik.

Häfner Tibor

Épületgépész mérnök. A Magyar Mérnöki Kamara Tagja, gyakorló tervező. Műszaki tanácsadó a Stiebel Eltron Kft.-nél. Közel 10 éve foglalkozik megújuló energiát hasznosító rendszerek méretezével, tervezésével. Ezen belül is a hőszivattyús fűtési/hűtési rendszerekkel. 

Eperjesi Zsuzsanna

Interior designer/lakberendező. Először közgazdász, majd az Art Oktatási Stúdió lakberendező képzésének elvégzésével (2007) – elindult a szakmai tevékenysége, melynek keretében funkciót és stílust kapnak a belső terek, egyedi enteriőrök jönnek létre.

Nagy Péter

Épületgépész mérnök, épületenergetikus, energetikai szakértő (Energy Control Kft.) Több mint 25 éves építőipari tapasztalattal, a Magyar Mérnök Kamara tagjaként, számos referenciával a háta mögött rendkívül fontosnak tartja az Energia Tanúsítás, valamint Energetikai Auditálás előnyeinek megismertetését.

Ezekről a témákról mind nézhetsz és hallhatsz az előadásokban! (És még sok minden másról!)

Vélemények a konferenciáról

Építem az otthonom 2021

“Nagyon megnyerő volt a stílus – az Ön részéről is, és a sokféle szakember előadása. Én teljesen laikus vagyok (nyugdíjba menő pedagógus), de szeretném a régi (vályog) szülői házat megmenteni, ezért különösen érdekelt Bíró Árpád és Radev Gergő előadása (azért mások is). Sok olyan okosságot hallottam, amely rávilágított az anyagok, a folyamatok törvényszerűségeire.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a „mezei házépítő, kivitelező” szakemberek nem nagyon képzik magukat. Pl. Nagyon nehéz megértetni (Nem is értik), hogy a vályogfallal másként kell bánni…

Én még sosem regisztráltam, és nem is hallgattam ilyen előadásokat, ezért örülök, hogy sikerült megvásárolnom, és később, amikor időm engedi, megnézzem.

Szerintem ez a kedves stílus többeket bátorít arra, hogy ha szüksége lesz mérnökre, kivitelezőre itt fog keresni, ill. itt kap segítséget a „hogyan továbbra”. “

Márta

Építem az otthonom 2021

Házépítőknek

Rengeteg információ arról, hogy mire kell odafigyelni egy mai energiatakarékos ház tervezése és kivitelezése során és arról, hogy miben különbözik az ilyen házak építése akár a tíz évvel ezelőttiektől.
A jogi tudnivalóktól kezdve, a ház szerkezeti elemein át, egészen a gépészetig és a lakberendezésig!

Házfelújítóknak

Megerősítést és tippeket kapsz arra, hogyan kell(ene) átgondoltan és előrelátóan nekiállni egy komolyabb felújításnak, hogy ne csak feneketlenül öntsd évek alatt a házadba a pénzt!
Hogyan lehet energiatakarékos egy régi ház, és melyek az ehhez vezető lépések?

Építési szakembereknek

Itt az ideje, hogy beleláss kicsit jobban a társszakmák rejtelmeibe is!
Elvégre egy mai ház építése már tipikus csapatmunka, és az lesz igazán keresett szakember, aki képes átlátni a házépítés teljes folyamatát.
Itt és most az építkezés rengeteg területéről kapsz értékes infókat!

Bodnár György

Bodnár György

Bodnár György vagyok, Az építő közösség létrehozója, az Építem a házam könyvsorozat írójaés az Építem az otthonom 2021 online konferencia házigazdája.

Az építő közösségben immáron 10 éve segítünk a házépítőknek, házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele életük „Nagy Kalandjába”. Azon dolgozunk, hogy tényleg álmaik otthonát hozzák létre, és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Munkám során számtalanszor tapasztaltam egy építkezés lehetséges buktatóit, és évről évre segítem klubtagjainkat és ügyfeleimet, hogy ezeket ki tudják kerülni. Népszerű rendezvényeink között szerepel a kötetlen konzultációs lehetőséget kínáló „Tervcafé”, és a szakemberajánlást előkészítő „Építem a házad Klub”. Ezen felül az utóbbi években jó fogadtatásban részesültek az őszi Edzőtáboraink, amikor egy nagyobb helyszínen egy napba sűrítve próbálunk minél több hasznos információt átadni a jövendő építkezőknek.

MEGRENDELÉS

 ADATVÉDELEM

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Miután rányomtál a “Megrendelem” gombra, a rendszer automatikusan átirányít a SimplePay oldalára, melyen tökéletesen biztonságosan fizethetsz. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártyaszámod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható 2-es számú helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 05/18” jelöléssel található (3-as számú hely). A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat (6-os számú hely). Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Garancia

Garantálom, hogy hasznosnak fogod találni a korlátlan hozzáférést a videókhoz. Mindegy, hányszor hallgatod meg őket, mindig más-más tanítás vagy információ fog mélyebben rögzülni. 

Ha azonban mégis úgy érzed, nincs szükséged ezekre a felvételekre, mert semmit nem adnak neked, akkor írj nekem egy levelet a felvételek kézhezvételétől számított 30 napon belül, és kérdés nélkül visszaadom a pénzed!

Gyakran Ismételt Kérdések

Építem az otthonom 2021

Hogyan kapom meg a felvételeket?

Megrendelés után azonnal elküldjük neked e-mailben az összes videó felvételét és hanganyagát.

Mit kapok pontosan, ha megvásárolom a csomagot?

Az “Építem az otthonom 2021” virtuális konferencia videófelvételeit és hangfelvételeit.

Van elégedettségi garancia?

Igen. A célom, hogy a lehető legjobb és leggyakorlatiasabb tudást kaphasd meg. Ha azonban azt mondod, hogy mégsem segítettek a videók, nem tudtad hasznosítani a bennük elhangzott tudást, visszautalom neked a pénzt. Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a videók megkapásától számított 30 napon belül. Még a felvételeket sem fogom visszakérni tőled.

Utalással tudok vásárolni?

Nem, ebben az esetben csak a bankkártyás fizetést tudjuk biztosítani. Ha mindenképpen átutalással szeretnél fizetni, akkor írj nekünk a hello@epitemazotthonom.hu címre!  Köszönöm a megértésedet!