fbpx

Virtuális Konferencia

Előadók

Radev Gergő

Erdők Mintájára Építész Iroda – építész, szaktanácsadó

Azok rendelkezésére áll építészként, szaktanácsadóként és emberként, akik egészséges otthont, környezetbarát kivitelezést szeretnének. Munkájában nagy hangsúlyt kap a helyi adottságok és lehetőségek figyelembe vétele, valamint a természetes alternatívák alkalmazása. Vályogházak, régi szerkezetű épületek felújításával, korszerű, egészséges házak tervezésével  foglalkozik.  

Környezettudatos Építők Szervezetének tagja, Nagyapám Háza Mester-Inas képzés szakmai mentora, Kós Károly Alapítvány Vándoriskolájának tagja, Köz-Tér-Háló Alapítvány  falurepabilitációs programjának szakmai munkatársa, Vasasért Egyesület szakmai munkatársa,  Medvesalja Egyesület szakmai munkatársa  

Bíró Árpád

Környezettudatos Építők Szervezetének tiszteletbeli elnöke, Biokay szaktanácsadó

Árpád több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik természetes építőanyagokkal, ebből közel 2  évtizedet Németországban tevékenykedett, ahol folyamatosan képezte magát. Ennek  eredményeként több műemlékvédelmi díjat is kapott.

Árpád az Európai Vályogépítészeti  Oktatási központnak a hivatalos szakoktatója, kőműves-és festőmester, vályog kézműves, a  németországi vályogos szakmai oktatást jelentő tankönyv társszerzője.  

Előadás témája:

Modern épületek – “hagyományos” anyagokkal

A természetes építőanyagokról fogunk beszélgetni – továbblépünk a régi skatulyákon,  megmutatjuk ennek a szegmensnek a friss, dinamikusan fejlődő, külföldön már divatossá vált oldalát. Tapasztalatok, mintaépületek, hazai lehetőségeket, elérhető anyagválaszték.  

Fontos az egészséges mikroklíma a házban mindent behálózó gépészeti rendszerek nélkül? Fontos, hogy otthonaink, épületeink valóban fenntartható, környezetet kevésbé terhelő módon  készüljenek?  

Egy átfogó szakmai képet szeretnénk adni ezen a téren, hogy a hallgatóság is lássa a választási lehetőségeit és dönteni is tudjon mit és miért választ. Ezzel együtt szeretnénk bemutatni országos, szakmai szervezetünket a Környezettudatos Építők Szervezetét, amely a gyakorló szakembereket és kivitelezőket tömöríti Magyarországon.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!