fbpx

Virtuális Konferencia

Monostori Gábor

műszaki vezető, Internorm Ablak Kft.

2001-től, az Internorm magyarországi piacra lépésétől kezdve dolgozik az Internorm Ablak Kft.-nél. Kezdetben műszaki vevőszolgálatosként, később műszaki vezetőként a közel 20 év alatt végigkísérte az Internorm ablakpiacot forradalmasító műszaki fejlesztéseit, és megtapasztalta, hogy a kiváló ablakok csak szakszerű beépítéssel tudják betölteni feladatukat. Rendszeres előadó szakmai konferenciákon, és ismeretterjesztő előadásokat is tart építkezőknek, a téma iránt érdeklődőknek.

Elsődleges céljának tartja, hogy kereskedőpartnereikkel minden egyes ügyfél esetében megtalálják a személyre szabott, legjobb megoldást, hiszen az Internorm kínálta egyedi gyártás éppen az ügyfél által megálmodott ablakok, terasz- és bejárati ajtók megvalósítását teszi lehetővé.

Előadás témája:

Hol tart ma az ablakgyártás?

Az ablak mára a ház egyik szerkezeti eleméből az építkezés főszereplőjévé vált. A gyakran falakat kiváltó, de legalábbis egyre nagyobb méretű ablakok és üvegfelületek meghatározzák a ház stílusát és nagyban befolyásolják homlokzatát. Ezzel párhuzamosan a 2021-től közel nulla energetikai előírásoknak is meg kell felelniük. 

Melyek azok a szempontok, amiket mindenképpen érdemes szem előtt tartani ablakvásárláskor? Az alapoktól indulva ismertetjük, 

  • milyen paraméterekhez érdemes ragaszkodni,
  • hogyan lehet okosan, a költségeket is szem előtt tartva ablakot választani. 
  • Sőt a legújabb ablakmegoldásokat is megmutatjuk egy videóban.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!