fbpx

Virtuális Konferencia

Márta Tibor

A Xella Magyarország Kft. alkalmazástechnikai vezetője

1976-ban született. Szakmai tanulmányait 1999-ben fejezte be az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán építészmérnöki végzettséggel. 2006-tól építési műszaki ellenőri képesítéssel is rendelkezik. A főiskola elvégzése után generálkivitelező cégnél építésvezetőként tevékenykedett, jellemzően épületfelújításokon. Később – már egy nagyobb vállalatnál – új építésű projektekben 70, 90, illetve 200 lakásos lakópark kivitelezésénél projektvezető, illetve felelős műszaki vezető volt.

Az épületszerkezetek szakszerű kivitelezése iránti érdeklődéséből fakadóan jelenleg a Xella Magyarország Kft.-nél dolgozik alkalmazástechnikai vezetőként, ahol az Ytong, Silka és Multipor építőanyagokkal, az alkalmazásukkal készített szerkezetekkel kapcsolatos szakmai instrukciók meghatározása és azok tervezők, kivitelezők vagy éppen az ügyfelek irányába történő eljuttatása a fő feladata.

Az előadásról:

Napjainkban az energiatakarékos épületek, családi házak, otthonok létesítése fontos téma, azonban az ezzel kapcsolatos költségtényező is fontos az építtetőnek. Van-e kompromisszumos megoldás?

Az előadásban az egyhéjú Ytong falszerkezetek hőtechnikai tulajdonságairól, gazdaságossági előnyeiről, illetve a felújítások során felmerülő utólagos belső oldali hőszigetelésről lesz szó.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!