fbpx

Virtuális Konferencia

Kovács István

műszaki vezető (Helios ventilátorok – Kamleithner-Budapest Kft.)

A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviseletének műszaki vezetője. Közel 20 éve dolgozik a vezérképviseletnél, mely idő alatt aktív előadója és résztvevője volt a különböző hazai rendezésű épületgépészeti, azon belül légtechnikai tematikájú rendezvényeknek, konferenciáknak. Szakmai publikációi rendszeres jelleggel megtalálhatóak a különböző szaklapokban, főként a hővisszanyerős szellőztetést érintő kérdésekben, újdonságokban. A Helios Légtechnikai Szemináriumok és egyéb szakmai továbbképzések, egyetemi és szakiskolai előadások tartásával igyekszik hozzájárulni a hazai légtechnika folyamatos és aktív fejlődéséhez.

Az előadásról:

Az előadás minden kérdésre igyekszik választ adni, ami az energiahatékony központi hővisszanyerős szellőztetés kérdéskörében végfelhasználói szemszögből felmerülhet: A különböző technikai megoldásoktól, a megfelelő és csendes gép kiválasztásáig, egészen a manapság különösen fontos és napirenden lévő egészséges lakótér szellőztetéséig.

Az előadásban szó lesz a díjnyertes Helios KWL hővisszanyerős sorozat kiegészítő elemeiről: érzékelők, vezérlők, aktív párásító és indirekt talaj-levegő hőcserélő rendszerről.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!