fbpx

Virtuális Konferencia

Kékesy Péter

Okleveles építészmérnök, alkalmazástechnikai vezető

1995-ben diplomázott a BME Építészmérnöki Karán, 6 évig építész-tervezőként dolgozott. 2000-2004 között könnyűszerkezetes csarnoképületek térelhatárolásával foglalkozott, mint mérnök-tanácsadó. 2004 óta a Baumit Kft. alkalmazástechnikai vezetője. Rendszeresen tart előadásokat, továbbképzéseket a homlokzati hőszigetelő rendszerek valamint a vakolt homlokzati felületképzések témájában. Különféle szakmai konferenciákon, felsőoktatási intézményekben rendszeres meghívott előadó, számos szakcikk szerzője.

Előadás témája:

A homlokzati hőszigetelő rendszerek buktatói

A homlokzati hőszigetelés szükségességéről ma már aligha kell valakit meggyőzni. Azt azonban kevesen tudják, hogy a nem megfelelő anyagválasztással, a rendszerszemlélet figyelmen kívül hagyásával és a szakszerűtlen kivitelezéssel komoly károkat is lehet okozni.

Áttekintjük a legfontosabb épületfizikai alapokat, az anyagválasztás szempontjait és betekintést nyerhetünk a jelenleg érvényes előírások mindenkit érintő részleteibe. Kivitelezési hibák egész során keresztül próbáljuk tisztázni, hogy mik azok a szempontok, amire mindenképpen figyelni kell ahhoz, hogy a homlokzati hőszigetelés ne okozzon csalódást, hanem az egészséges lakóklímát biztosítsa.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!