fbpx

Virtuális Konferencia

Kárpáti József

ÉVOSZ-MAKÉSZ Szakmai tagozat elnök

Az ÉVOSZ Magyar Környezettudatos és Szerelt Technológiás Szakmai Tagozat  röviden a MAKÉSZ elnöke, az Európai Készházgyártók Szövetségében  16 éve képviseli Magyarországi gyártókat. A készház építéssel 22 éve ismerkedett meg, és kötelezte el magát  mint tanácsadó és értékesítő a technológia mellett. A nemzetközi és hazai tapasztalatait felhasználva, terjeszti, népszerűsíti, előadásokat tart a környezettudatos építési szemlélet, és a megfelelő minőségű készház építés elterjedése érdekében.

Előadás témája:

Nagyon nehéz helyzetben van, aki most építkezni szeretne. Ezt mindig, minden időben, el lehet mondani, nem csak most amikor különösen igaz! Az előadásban a készház technológia sajátosságairól beszélgettünk, a fejlesztésekről, a nemzetközi trendekről.   Amikor befejeztük Gyurival az egy órás beszélgetést eszméltem rá, hogy mi mindenről nem esett szó! Én azt javaslom mindenkinek, hogy mielőtt dönt, először is tudja megfogalmazni, hogyan szeretne lakni, mit vár el az építkezéstől, a házának működésétől, használatától. minél többet tudjon kérdezni, de ne szubjektív alapon , sztereotípiák, és élőitéletek, szóbeszédek  alapján döntsön!

A készház építés egyik előnye, hogy mivel ipari körülmények között gyártják le, így a méret és minőség objektív módon biztosítható. Másrészt számtalan rétegrend, anyag felhasználás variálható, különböző igények kielégítésére, amit más építőanyagokkal technológiákkal meg sem lehet közelíteni! Az előadás csak felületes információt ad, tegyék fel kérdéseiket, ismerjék meg a készház építőket, kérjenek ajánlatot, tegyék fel a megválaszolatlan kérdéseiket  a www.evosz-makesz.hu  oldalon!

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!