fbpx

Virtuális Konferencia

Kanyuk László

Knauf Insulation marketing vezetője

Közgazdász végzettséggel került az építőiparba, a Knauf Insulation csapatát 10 éve erősíti. Feladata a cég által gyártott és forgalmazott termékcsoportok, a kőzetgyapot, az Ecose üveggyapot, és a Heraklith fagyapot gondozása. Mindennapi munkájának része a termékeik műszaki dokumentációja, a beépítéshez és a forgalmazáshoz tartozó engedélyek, vizsgálatok, teljesítménynyilatkozatok biztosítása. Együttműködés a hazánkban jelen lévő további Knauf leányvállalatokkal, a Knauf és a Lasselsberger Knauf  cégekkel. Alkalmazástechnikai útmutatók és személyes kivitelezési tanácsadások összeállítása, szervezése és lebonyolítása. Terméktámogatást nyújt kereskedelmi és marketing szempontokból mind a partnereknek, mind a végfelhasználók számára. Cége ATL&BTL kommunikációja, online és social média felületeinek kezelése is a részlegéhez tartozik.

Előadás témája:

A hőszigetelés szerepe. Megéri-e hőszigetelni? 

Az előadás célja, hogy bemutassa a hőszigetelés előnyeit és helyét egy komplex energetikai felújításban, vagy egy új épület létrehozásában. Az ásványi hőszigetelések legfontosabb tulajdonságainak ismertetése, mit hogyan használjunk, ne használjunk, milyen szempontokat vegyünk figyelembe az építkezés során, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el lehetőségeinkhez képest. 

Megemlítésre kerülnek a hőszigetelés szempontjából legfontosabb épületszerkezeti elemek, a lábazat, a padló, a homlokzati falak, a födém és a tető. Az előadás összefoglalja a lehetőségeket  és a helyes anyagválasztást a családi házak és társasházak esetében is. Végezetül pedig, mire kell figyelni a tervezés és a kivitelezés során, milyen előzetes munkálatokra, vizsgálatokra van szükség a hőszigetelés megkezdése előtt.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!