fbpx

Virtuális Konferencia

Hegedűs Attila

okleveles építészmérnök, minősített passzívház tervező

Közel 25 éves tapasztalattal rendelkező gyakorlott építész, aki már közel egy évtizede passzívházak és alacsony energiaigényű épületek tervezésével foglalkozik. Hitvallása szerint napjainkban egy jó ház esetében nem elegendő az igényes külső, a lakók igényéhez igazodó, jól használható és funkcionális belső kialakítás, hanem ezek mellett a ház műszaki- és részletmegoldásainak is magas színvonalúnak, időtállónak kell lennie.

Meghívott előadóként több szakmai rendezvényen is részt vett, elemzései jelentek meg témába vágó internetes és nyomtatott médiumokban. Több tucat megvalósult terve közül külön említést
érdemel az Év Szép Háza különdíjas családi ház, illetve több minősített passzívház.

Előadás témája:

Az energiatudatos építés aranyszabályai
avagy elvek és konkrétumok két megvalósult családi ház összehasonlításán keresztül

Milyen szempontokra figyeljünk annak érdekében, hogy az épület energiaigénye alacsony legyen? Mely praktikák „olcsóbbak” és miért élveznek elsőbbséget az u.n. ’passzív’ megoldások? Egy építési beruházás folyamatában mikor tudunk a legnagyobb ráhatással lenni az építési- és üzemeltetési költségek alakulására?

Végezetül konkrét példákon keresztül bemutatásra kerül a telekválasztás egy kevéssé ismert aspektusa. Mekkora beruházási költségkülönbség adódhat két jó tájolású telek eltérő adottságaiból? Hogyan lehet, hogy az ideálisabbnak tűnő lesz végül a kedvezőtlenebb?

Az előadó ajánlata az “Építem az otthonom 2021” online konferencia résztvevőinek:

10% kedvezmény az elkövetkezendő 6 hónapban leszerződött tervezési díjakból a “summit” kuponkód felhasználásával. Érdeklődni: Hegedűs Attila holnaphaz.hu

Energiatudatos építéssel kapcsolatban további információk Hegedűs Attila holnapház nevű blogján találhatók: 

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!