fbpx

Virtuális Konferencia

Bodnár György

Az Építő Közösség létrehozója, az Építem a házam könyvsorozat írója

Az “Építem az otthonom 2021” virtuális konferencia házigazdája.

Az építő közösségben immáron 10 éve segítünk a házépítőknek, házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele életük „Nagy Kalandjába”. Azon dolgozunk, hogy tényleg álmaik otthonát hozzák létre, és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Munkám során számtalanszor tapasztaltam egy építkezés lehetséges buktatóit, és évről évre segítem klubtagjainkat és ügyfeleimet, hogy ezeket ki tudják kerülni. Népszerű rendezvényeink között szerepel a kötetlen konzultációs lehetőséget kínáló „Tervcafé”, és a szakemberajánlást előkészítő „Építem a házad Klub”. Ezen felül az utóbbi években jó fogadtatásban részesültek az őszi Edzőtáboraink, amikor egy nagyobb helyszínen egy napba sűrítve próbálunk minél több hasznos információt átadni a jövendő építkezőknek.

Előadás témája:

Az “Építem az otthonom 2021” konferencia központi témája a január 1-jén életbe lépő, és szinte minden építkezőt és építési szakembert érintő “közel nulla” energetikai elvárásrendszer.

A nyitó előadás azt idézi fel, hogy mi is valójában ez a “közel nulla”, mit is érdemes tudni róla az előbb említetteknek.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!