fbpx

Virtuális Konferencia

Előadók

Bércesi Adrienn

Wienerberger Zrt. Senior Brand Manager – Porotherem Brand

Több éves brand és marketing tapasztalata van több területről. Január elején csatlakozott a Wienerberger Zrt-hez, ahol a Porotherm termék brand manageri feladatait látja el, mellette pedig a Mesterház Programért felelős.

Horváth András

Wienerberger Zrt. , Alkalmazástechnikai csoportvezető, okleveles szerkezettervező építészmérnök

A Wienerberger zRt alkalmazástechnikai csoportjának vezetője. A csoportjának feladata a külső és belső ügyfeleik műszaki támogatása. Ez lehet szaktanácsadás vagy építés helyi képzés vagy akár részletes mennyiség számítás is.

Előadás témája:

Hagyományos építési technológiák az új előírások fényében

A Wienerberger Zrt. a hazai építőanyag piac meghatározó szereplője nagy hangsúly fektet arra, hogy ne csak az anyagok terén de az innovációk terén is élen járjon. Az innovatív gondolkodásmód egyik formája cégünknél az e4 tervezési koncepció. Mint ahogy nem lehet csak anyagot gyártani anélkül, hogy szerkezeteket alkotnánk, anélkül tervezni sem lehet, hogy rendszereteket ne hoznánk létre. Az e4 koncepció rendszerben foglalkozik a költséghatékonysággal az energiatudatossággal a környezeti hatásokkal és a felhasználói megelégedettséggel. Ezen szempontok közti egyensúly megteremtésére lett megalkotva Wienerberger e4 koncepció.

A Mesterház Program mindegy olyan érdeklődőnek segítséget nyújt aki most tervez házat építeni, kivitelezni. A programba regisztrálva az építetőket a kivitelezéstől az átadásig szakmai tudásunkkal támogatjuk. Egy (új) ház építése mindig kihívás és valljuk be nem is értünk hozzá, támogató segítséget és biztonságot adhat, ha egy olyan programban követjük végig a folyamatot, ahol szakértők nem csak a szükséges mennyiségek kiszámolásában segítenek, de az építkezés folyamán a kivitelezést is ellenőrzik egy alkalmazás technikai tanácsadással.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!