fbpx

Virtuális Konferencia

Bálint Tamás

okleveles építészmérnök

Diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte 2015-ben, majd gyakorlati idejét a Kós Károly Egyesülés Vándoriskolájában végezte. 2017 óta egyéni vállalkozóként foglalkozik épületek tervezésével és 2018 óta Tápiószecső megbízott főépítésze. Jelenleg Műemlékvédelmi szakmérnöki képzésen vesz részt. Folyamatosan kutatja és alkotó munkája során igyekszik alkalmazni a építészet olyan rég elfeledett alapjait, mint az arányosság és a tektonikai rend. Szeret építész lenni, és a munkájára úgy tekint mint a tértalkotás művészetére.

Előadás témája:

Hogyan találjuk meg a nekünk megfelelő építészt? Hogyan értsünk szót vele? 

Előadásban az építészet alapvető kérdéseiről lesz szó, különösen annak fényében, hogy mennyi elszalaszott lehetőséget van a ma épülő épületek tömegeiben. Az építész tervezés lényegéből a téralkotásból indulva, a tektonika, az anyagismeret és a tömegformálás alapvető szabályain át az építészeti arányosságig vezet a gondolatmenet.

A cél, hogy az építkezők tisztán lássák, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy képzett építésszel való együtt gondolkodásban, hogy leendő házuk úgy illeszkedjék életükhöz akár egy jól szabott ruha.

Az előadó ajánlata az “Építem az otthonom 2021” online konferencia résztvevőinek:

Aki megbízza Bálint Tamást tervezéssel és kiviteli szintű tervet kér, annak a vázlatterv összege elengedésre kerül!

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 3 ajándék bónusz 87% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az Extra Csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!