Konferencia felvétel csomag: 19.990 Ft

Konferencia felvétel csomag: 19.990 Ft

ÉAO 2022 Felvétel csomag

 

  • 50+ szakértő tudása egy helyen!
  • 45 előadás
  • Videó- és hanganyag

Vedd meg a csomagot most 19.990 Ft-ért!

ÉAO 2022 Felvétel csomag

Építem az otthonom 2022 Felvétel csomag:

  • 50+ szakértő tudása egy helyen!
  • 45 előadás
  • Videó- és hanganyag

Mi van akkor, ha később is vissza szeretnéd nézni az előadásokat?
Ha az előadásokban hallottakat át szeretnéd ültetni a gyakorlatba?
És ha lemaradsz valamelyik előadásról, amit már nagyon vártál?
Vagy építkezni csak néhány hónap múlva szeretnél, ezért jó lenne később átismételni az elhangzottakat?
Ha most nem érint egy adott téma, de később aktuálissá válhat, ezért szükséged lenne a szakértő tapasztalataira?

Ezek nekem is eszembe jutottak, miközben a konferenciára készültem. Épp ezért tudom azt mondani neked, hogy…

Válaszd az örök hozzáférést! Megkapod a rendezvény összes videó- és hangfelvételét most csak 19.990 forintért!

Célunk, hogy a konferencia előadásaival a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk mindenkinek, aki építkezés vagy felújítás előtt áll. Vágj bele az építkezésbe a megfelelő felkészültséggel! Az életben szeretjük a meglepetéseket, de egy építkezés során ajánlott elkerülni őket! 🙂

Ha nem átgondoltan mérlegeled a lehetőségeidet, akkor könnyen előfordulhat, hogy egy vagyont fogsz kidobni az évek során! A saját érdeked, hogy tájékozódj, mielőtt belevágsz életed nagy projektjébe!

A felvételek megvásárlásával:

Korlátlan hozzáférést kapsz 50+ szakértő tudásához. A jövőben bármikor elő tudod venni a felvételeket, ha építkezés vagy felújítás mellett döntesz.

Rengeteg tudást fogsz kapni. A konferencia összeállításánál az volt a célunk, hogy szerteágazó ismeretekre tegyél szert, hogy igazán átlásd az építkezés/felújítás folyamatát. Ebből kifolyólag néhány téma megértése nem könnyű, de nagyon fontos! A felvételek birtokában lehetőséged lesz a saját tempódban feldolgozni az összes videót!

A sikeres építkezés vagy felújítás egy komplex feladat rengeteg kérdéssel. Szerencsére te bármikor felelevenítheted a tudásodat, és megtalálhatod a kérdésekre a választ.

Milliókat tudsz spórolni! Igen, jól látod! Egy-egy tanács, tapasztalat vagy javaslat a szakértőktől milliókat érhet meg neked. Az előadások felvérteznek a tudással, hogy megalapozottan tudj döntést hozni!

Böngészd át az idei konferencia témaköreit! Az impozáns lista 45 előadást tartalmaz, 50+ előadóval. Vásárold meg az örök hozzáférést, és nézd meg az előadásokat bármikor a jövőben!

A részletes leíráshoz kattints a témákra! 🖱️

Átütjük, átfúrjuk, elbarmoljuk – hogyan NE tegyük tönkre a már elkészült szerkezeteket?

Ebben a több részes videó-sorozatban az építkezések egyik legbosszantóbb jelenségéről (pontosabban annak elkerülési lehetőségeiről) lesz szó.
Nagy nehezen (és komoly pénzért…) elkészülnek a ház legfontosabb szerkezeti elemei, majd jönnek újabb szakemberek, akik egyetlen mozdulattal tönkrevágják azokat! Történik mindez úgy, hogy a megrendelők észre sem veszik a fenyegető veszélyt!
Hogyan kell szakszerűen átvezetni vezetékeket, rögzítéseket a már elkészült hőszigetelésen, vízszigetelésen, párazáró és párafékező fóliákon?
És milyen következményekkel jár, ha ezt nem jól csinálják?
Ezt a hiánypótló mini-sorozatot jó szívvel ajánlom mind építkezőknek, mind építési szakembereknek!

Az építkezések rejtett költségei

Az idei Építem az otthonom 2022 konferencia egyik újdonsága, hogy nem csak hosszabb beszélgetéseket hallgathattok meg, hanem rövidebb, egy-egy témát körbejáró videó-sorozatokkal is találkozhattok.
Ezek közül én ezt tartom talán a legérdekesebbnek, leghasznosabbnak, leginkább hiánypótlónak.
A mégoly gondosan eltervezett költségvetés egyik leggyakoribb „elszállási” oka, hogy olyan költségek is felmerülnek, melyekre álmunkban nem gondoltunk! (Vagy ha gondoltunk is, jócskán alábecsültük a nagyságrendjüket.)
Melyek ezek a „rejtett csapdák” és mit kell tudni róluk, hogy reálisan ítéljük meg a jelentőségüket?
Minden napra tartogatunk egy erről szóló videót!     

Mit tehetünk, hogy a stresszes építkezés összehozza a családot, ne pedig romba döntse?

Egy olyan téma, amiről nagyon kevés szó esik, pedig fontos és sokakat érintő.
Sajnos jónéhány építkezésről tudni, ahol a közös otthon építkezése végül válással végződött, mert a család nem tudta kezelni és feldolgozni az építkezés során óhatatlanul előálló konfliktushelyzeteket, és nem tudott megbirkózni az óriási súlyú döntések felelősségével.
Hogyan készüljünk fel pszichikailag úgy egy építkezésre, hogy ez velünk ne történjen meg? Milyen eszközök állnak rendelkezésre a váratlan és stresszes helyzetek kezelésére.
Kerekasztal beszélgetésünkön szakemberek bevonásával keressük a válaszokat!

Az első dilemmák egyike: emeletes vagy földszintes?

Az első komoly döntések egyike, melyet már a tervezés elején meg kell hozni, hogy földszintes vagy többszintes házban képzeljük el az életünket.
Mi szól az egyik és mi a másik megközelítés mellett?
Melyik tűnik költséghatékonyabbnak?
Lehet-e egyáltalán élhető életteret kialakítani egy tetőtérben?
Egy ötletadó és gondolatébresztő kerekasztal beszélgetésben ezekre a kérdésekre kerestük a választ különböző nézőpontú szakemberek részvételével!

Egy különleges szereplő az építési szakemberek között: a műszaki ellenőr

Mit szólnál, ha valaki azzal az ötlettel állna elő, hogy az építkezés megkezdésekor először (jó!) műszaki ellenőrt igyekezzél találni, az építésszel ráérsz azt követően foglalkozni?
Meghökkentő ötlet, de ha jól megnézzük, mi mindenben segít(het)i egy műszaki ellenőr egy építkező életét, akkor nem is feltétlenül ördögtől való.
Miért éri meg műszaki ellenőrt alkalmazni?
Mennyibe kerül és milyen megbízási formák léteznek?
Az építkezés, felújítás melyik fázisában érdemes bevonni?
Milyen feladatokat bízhatunk rá?
Csak néhány kérdés és téma a sok közül, amire különleges kerekasztal beszélgetésünkön kitérünk!

Új trend a burkolási piacon: egyre nagyobb burkolólapok

A sokáig hagyományosnak számító 30×30-as (és ebbe a méretkategóriába tartozó) csempék és padlólapokat egyre inkább felváltják az ennél nagyobb, esetenként jóval nagyobb méretű burkolólapok.
Sokan elfelejtik azonban, hogy ezekkel a lapokkal nem lehet ugyanolyan módon bánni, mint amilyen a korábban megszokott gyakorlat volt!
Melyek a nagyméretű burkolólapok előnyei és korlátai? Miben igényelnek más kezelést, beépítést, mint elődeik? Hová valók és hová nem?
Ebben az előadásban ezekre a kérdésekre keressük a választ. 

Miben segíthet egy ingatlanközvetítő az építkezés kezdeti stádiumában?

Építésztervező, gépésztervező, villamos szakember, lakberendező, kivitelezők, műszaki ellenőr, jogi szakértő, pénzügyi szakember – már eddig is több mint fél tucat olyan szakmát azonosítottunk be, akik partnerei lehetnek az építkezőknek az építkezési folyamatban. Most még egyet hozzáteszünk ☺
Mikor, hol, miben és milyen formában hozhat akár sokkal több pénzt is az ingatlanos szakember egy építkezőnek, mint amennyibe kerül? És hogyan találjuk meg a nekünk legmegfelelőbb partnert?
Mindezek mellett még az „etikus ingatlanos” fogalmával is megismerkedünk ebben a beszélgetésben!

Milyenek lesznek a jövő házai?

Az építész szakma egyik legizgalmasabb nemzetközi versenye a Solar Decathlon, melynek keretében különböző országok meghívott csapatainak olyan mintaházakat kell ténylegesen megépíteni, melyek minél kisebb energiafogyasztás mellett minél nagyobb komfortot és minél kisebb ökológiai lábnyomot biztosítanak. Tavaly Szentendrén épültek meg ezek a házak a jövő mérnökeinek elképzeléseit tükrözve. Ellátogattam a helyszínre ötleteket lesni, aztán pedig a magyar csapat tagjaival el is beszélgettünk arról, ők hogyan látják a jövő házait.

Mennyibe kerül ma egy családi ház építése, és hogyan spórolhatnánk az építési költségeken?

Gyakorló kivitelezőket kérdeztem és tényeket, valamint apró, használható trükköket kértem tőlük. Ez is egy mini-mini sorozat az egy hetes konferencián belül!

A szép burkolat NEM CSAK a hozzáértő burkoláson múlik!

Hiába dolgozik/dolgozna szépen a burkoló, ha az alapfelületet nem csinálták meg jól az előző szakemberek, akkor veszett ügye van. Márpedig a mindennapok mutatják, hogy az alapfelületet ezernyi apró hibával el lehet rontani, aminek végül a több százezer forintos burkolatunk látja kárát.
Az előadásban a leggyakoribb és legfontosabb hibaforrásokat vesszük végig, bemutatva a helyes megoldásokat is. 

Luxus-e a lakberendező?

A lakberendezőre a mai napig sok építkező egyfajta „úri huncutságként” tekint, pedig egy jó, gyakorlatias lakberendező sokkal többet tud megtakarítani a megrendelőnek, mint amennyibe kerül!

Az építkezés melyik fázisában érdemes bevonni egy lakberendezőt, miben tud segíteni és mennyibe kerül?

Energiahatékony tetők

A tetők a házak meghatározó szerkezeti elemei, nem csak esztétikai, de műszaki és anyagi szempontból is – különösen, ha beépített tetőtérben gondolkodunk. Hogyan és milyen feltételekkel lehet a tető (ami ma már jóval több, mint cserép!) gazdaságosabban megépíthető és hogyan lehet az energiatakarékosság eszköze?

Okos automatizálás

A mostanában sokat emlegetett „okos házak” egyszerre lehetnek a kényelem növelésének eszközei és a ház költséghatékony üzemeltetésének letéteményesei. Milyen elemeket takar egyáltalán ez a gyakran használt kifejezés, és hogyan hozhatjuk ki ezekből a lehető legtöbbet?

A kémények megváltozott szerepe

Bár sokan már temetik, de a kémények egy mai modern ház részét is képezhetik! (Arról nem beszélve, hogy régi kémények tízezrei várnak megújításra szerte az országban…) 
Miért érdemes ma is „kéményes tüzelésben” gondolkodni, és ha kerül házunkba kémény, akkor mire kell odafigyelni a kiválasztásakor? Ismét „egy filléres tétel”, amire ha nem figyelünk, akkor később igencsak sok bosszúsággal fizetünk érte…

Prémium teraszajtók elérhető áron

A teraszajtók mindenképpen speciális kategóriáját képviselik a nyílászáróknak. Jóval nagyobbak, mint egy ablak, és át is szeretnénk járni rajtuk.  Nagyobbak, mint egy bejárati ajtó, és még át is szeretnénk látni rajtuk. Nem csoda, hogy egy nagy és bonyolult teraszajtó igencsak borsos árú… Hogyan lehet optimalizálni az igényeinket és a költséghatékonyság iránti vágyainkat?

Kivitelezői szerződés

Szomorú kijelenteni, de utólag javíttatni dolgokat, utólag vitákat intézni nagyon nehéz dolog ma Magyarországon. „Egyetlen esély” a megelőzés, és – tetszik, nem tetszik – ennek egyik fontos eszközei a jó(!), lehetőleg mindenre kiterjedő, írásbeli szerződések. Mit célszerű szerepeltetni a kivitelezési szerződésben? Az előadásban arról is szó lesz, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre ahhoz, hogy kezeljük a jövőbeli építőanyag áremelkedéseket! 

Tanuljunk azoktól, akik már túl vannak rajta! – építkezői történetek, sok-sok apró részlettel

Ha én ma építkeznék, biztosan azok véleményére, tapasztalataira, jótanácsaira lennék leginkább kíváncsi, akik másfél-két évvel ezelőtt ugyanolyan tanácstalanok voltak, mint én most, de az azóta eltelt idő alatt rengeteg (jó és rossz) tapasztalatra tettek szert.
Mi az, amit ma másként csinálnának? Mi az, ami kimondottan jó döntésnek bizonyult? Mi az, amire különösen büszkék?
Az Építem az otthonom 2022 konferencia minden napjára tartogatunk egy-egy ilyen részletes(!) építkezői beszámolót!

Gépi szellőztetési megoldások – energiahatékonyság és költségek

Az év elején majdnem kötelező lett a gépi szellőztetés beépítése családi házakba, de aztán ebből (egyelőre?) kihátrált a jogalkotó. Ettől függetlenül valamilyen ellenőrzött(!) szellőztetési megoldásban minden háztulajdonosnak érdemes ma már elgondolkodnia, akár új házat épít, akár meglevő házát újítja fel a mai kor követelményei szerint.
Ebben a beszélgetésben a különböző megvalósítási lehetőségeket vesszük sorra egy átlagos családi házat példának tekintve. Megvizsgáljuk az egyes kialakítások energiahatékonyságát, előnyeit és hátrányait, valamint költségvonzatát.

Háztervezés „ideológiai” alapon?

Az Építem a házam könyvekben én is alapvetően három elvárást javaslok megfogalmazni jövendő otthonunkkal szemben:
– legyen gazdaságosan megépíthető,
– legyen gazdaságosan üzemeltethető,
– legyen kellemes benne élni.
De igazából létezik egy negyedik, kicsit rejtettebb, és nyilván nem mindenki számára egyformán fontos szempont is:
– a megépült ház illeszkedjen a gondolatvilágunkhoz, a világképünkhöz is, tükrözze vissza, hogy számunkra mi a fontos az életben.
Arra, hogy mit értek ez alatt jó példa ez az előadás, amelyben egy építész mesél arról, mit jelent a Vaszati-elvek alapján házat tervezni.

Mit tanulhatunk elődeinktől a házépítés terén?

Napjainkban két markáns irányzat figyelhető meg a család házas építkezésben: egyik az energiahatékonyság maximalizálását tűzi ki célul (passzívházak), a másik a minél inkább hagyományos építőanyagok és technológiák használatát helyezi előtérbe.
De hogyan építkeztek őseink itt a Kárpát-medencében, és hogyan lakták a házaikat?
Mi az, amit elleshetünk tőlük, és mi az, amit ma már hiába próbálnánk leutánozni?
A szentendrei Skanzenben forgatott riportban ezekre a kérdésekre kerestem a választ.

Így vágjunk bele egy építkezésbe!

A konferencia nyitó előadását most is magamra vállaltam. Igyekszem összefoglalni mindazt, amiről az egy hét alatt szó lesz, megmutatni, hogy a felvetett témák hogyan segíteni a költségtakarékosabb, átgondoltabb építkezést.
A legtöbben közülünk életükben először építkeznek, először találkoznak olyan komplex (és igencsak költséges) folyamattal, mint amit egy építkezés jelent. (És ez egyformán igaz új építésre és egy kiadósabb felújításra!)
Egy építkezés legnagyobb kihívását talán éppen ez a komplexitás adja. Nagyon sok mindenre kell odafigyelni és erre az odafigyelésre fel kell készülni.
Az előadásban ennek a bizonyos „odafigyelésnek” a területeit vesszük számba, mintegy ellenőrző lista szerűen.

Építkezés saját kezűleg? Ezeket mindenképpen tudnod kell!

Az építkezési költségek és a szakemberhiány együttesen hozták létre (hozták vissza?) azt a trendet, hogy egyre többen szeretnének úgy spórolni, hogy családjuk és barátaik munkaerejét vonják be az építkezésbe.
Ennek „enyhébb” változata, amikor mi magunk nem akarunk ugyan az építkezésen tevőlegesen dolgozni, de magunkra vállaljuk az egyes mesteremberek felkutatását, összehangolását, és sokszor az anyagbeszerzést is.
Mi mindennel kell tisztában lenni akkor, ha bármelyik megoldást választjuk az előző kettőből?
A téma talán leghozzáértőbb szakemberét sikerült megnyerni, hogy összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat és azokat a problémákat, félreértéseket, melyekkel napi munkája során leggyakrabban találkozik.   

Az egyetlen eszköz, ami számszerűen mutatja meg, milyen minőségben épült meg a házunk

Talán első hallásra meglepően hangzik, de annak tényszerű(!!) mérésére, hogy milyen munkát végeztek a kivitelezők, nem igazán vannak eszközeink! Télen segítségül hívhatjuk a termovíziós méréseket, de ezen kívül csak az ún. Blower-Door tesztek állnak rendelkezésünkre.
Mire is jó egy ilyen mérés? Mit mutat meg és milyen tipikus hibákat szokott feltárni?
Ebben az előadásban végre a passzívházakról is szó lesz! ☺

Amit a homlokzati színekről tudni érdemes

A vakolt (és színezett) homlokzat mind a mai napig a legelterjedtebb homlokzat-képzési megoldásnak mondható. Kevesen tudnak róla és még kevesebben élnek annak lehetőségével, hogy néhány elemi szabály
betartásával, a színek ízléses harmóniáival mennyire egyedivé és megismételhetetlenné tehetjük otthonunk külső (és belső) megjelenését. Az előadásban ehhez szeretnénk jó tanácsokkal szolgálni.

Mi kell ahhoz, hogy otthonunk egészséges élettér is legyen?

Legyen gazdaságosan megépíthető és legyen gazdaságosan üzemeltethető – ez a két elvárás valószínűleg minden építkezőben megfogalmazódik (ha más nem, tudat alatt).
Ha viszont belegondolunk abba, hogy napjaink embere élete nagy részét zárt terekben tölti, máris felértékelődik annak szerepe, hogy a bennünket körülvevő lakótér mennyire nyújt egészséges, inspiráló életteret a család számára?
Milyen elvárásokat támaszthatunk ennek kapcsán és lehet-e ezeket az elvárásokat számszerűsíteni, mérni? 
Erről az izgalmas témáról lesz szó ebben azt előadásban.

Kárenyhítési kisokos

Sokan nem is gondolnak rá, de az építkezés során is sokféle fenyeget bennünket, amelyek a rejtett, nem kalkulált költségek újabb csoportját jelentik. Mit tehetünk a kárenyhítés érdekében, ha lopás, károkozás, baleset történik az építkezés során? És ha már itt tartunk, megismerjük az elkészült ház megfelelő biztosításához szükséges legfontosabb tudnivalókat is.

Napelemek és elektromos fűtések aranykora?

Miközben a felújítási támogatásokból is sokan napelemet szerelnek a házukra, a kormány már meg is hirdette a következő, napelemekre és elektromos fűtésekre vonatkozó pályázatát, melynek keretében ingyenesen(!) lehet majd hozzájutni akár több milliós eszközökhöz!

Mit lehet tudni ma a pályázatról és milyen megoldásokban gondolkodhat az, aki egy ilyen napelem – elektromos fűtés kombinációt tervez?

Garázskapuk kisokos

A garázskapuk kétségtelenül nem a legmeghatározóbb elemei egy ház költségvetésének, de ha nem figyelünk, sok pénzt tudunk feleslegesen kidobni az ablakon. Mit kell tudni a garázskapukról és azok legújabb trendjeiről és helyes beépítéséről, ha szeretnénk optimálisan elkölteni az erre szánt pénzünket?

Homlokzat felújítása festéssel

A felújítási támogatásokból sokan házuk homlokzatát szeretnék megújítani. Mi mindenre kell ennek során gondolni, odafigyelni, és mi a helyes technológiai sorrend ennek során. Az előadásból a leggyakoribb hibákra is fény derül. 

Típusházakkal a költségcsökkentés felé

Az építőanyagok árai mellett nőnek a tervezési költségek és a (még ennél is jobban) a kivitelezési költségek. Hogyan segíthet a költségek kordában tartásában az előregyártás és a tipizálás? Egy lehetséges megoldás, egy lehetséges út szemléltetése.

Komfort szellőztetés költséghatékonyan

A gépi szellőztetésnek sokkal többféle módja létezik, mint azt sokan gondolják. Az előadásban egy kevésbé ismert megoldást mutatunk be részletesen, de természetesen szóba kerülnek a sokat emlegetett hővisszanyerős szellőzők is! 

Kiemelt támogatónk:

Fő támogatóink:
[wdcl_logo_carousel slide_count=”4″ logo_hover=”no_hover” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/helios1-200.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”20px||||false|false” border_color_all_item=”#333333″ global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/baumit200.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/hormann-200.jpg” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/09/ceresit-logo-2020.jpg” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”42px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/cemix-uj200.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”60px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/murexin-logo.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”70px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/aereco-logo.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”60px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/08/terran-200.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”60px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/09/internorm.jpg” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”60px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][wdcl_logo_carousel_child logo=”https://www.epitemazotthonom.hu/wp-content/uploads/2021/09/nordinova-png.png” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” custom_margin=”20px||||false|false” global_colors_info=”{}”][/wdcl_logo_carousel_child][/wdcl_logo_carousel]
Fő támogatóink:

Nézd meg miért szerették az idei konferenciát:

Kedves György!

Nagyon hasznosnak a videók, leginkább azok tetszettek, amiket azok meséltek, akik már aktívan benne vannak vagy most lett kész a házuk. Legközelebb, ha van ilyen lehetőség keressen nyugodtan én is szívesen elmesélem nekünk, hogy sikerült. Jelenleg nem nagyon lenne mit mondani, mert még mindig a közművesítéssel szenvedünk, de a következő alkalomra már biztos kész leszünk és részletesen el tudom mesélni, hogy ment maga az építkezés, illetve azt is mi hogyan szerettünk volna spórolni.

Üdvözlettel:
– Georgina

Kedves Gyuri! Úgy gondolom, a tegnapi nap lányos témák is voltak, aminek én nagyon örültem. Szívesen hallgatom a nagy méretű lapok felhelyezéséről szóló beszélgetést is, lelkesen jegyzetelek rajta, hogy majd okosan tudjam felügyelni a mesterembert. De a holisztikus tervezés és hogy ne legyen válás a vége előadás volt a legjobb. A napi tapasztalat pedig az lett, hogy fél év gondolkodás után eldöntöttük, a nappali melyik sarkába kerüljön a kandalló. A délkeletibe És kiderült, hogy holisztikus szemmel is majdnem tökéletes házat tervezett annó anyukám, amit mi most elkezdünk felújítunk.

Köszönjük a sok sok okosságot!

-Zsuzsi

Kedves György!

Nagyon hasznos és színvonalas ez az előadás sorozat! Gratulálok
hozzà! Ami a legjobban tetszett benne, hogy laikusok számára is érthető módon magyarázzák el a szakmai dolgokat. Mi most csak lakást újítunk fel, így a dolgok többsége nem vonatkozott ránk,de azért így is sikerült nagyon hasznos információkhoz jutnunk például a hidegburkolatokról. Esetleg, ha jövőre is szerveznek ilyen konferenciát lehetne több olyan téma, amit a felújítók is tudnak használni. De ez tényleg csak egyéni igény. És ha egyszer hazépítésre adnánk a fejünk, biztosan az első dolgom lenne a konferencia anyagát megvenni. 🙂

Szép hétvégét és jó pihenést!

Tamási Dóra

Neked valók a konferencia felvételei, ha:

építkezés vagy felújítás előtt a lehető legtöbb információt szeretnéd elsajátítani.

érdekelnek a megoldások, amikkel csökkenteni tudod az építkezési költségvetésedet.

megismernél számos, tanulságos építkezői beszámolót.

szeretnél egy általános rálátást kapni, amivel elkerülheted, hogy átvágjanak.

szeretnél megbízható szakembert találni.

NEM neked valók a felvételek, ha:

nincsenek kérdéseid, mindennel tisztában vagy, és megfelelő szakértői támogatás van mögötted.

nem szeretnél időt ráfordítani, hogy alaposabban megismerd az építkezéshez szükséges elengedhetetlen információkat.

A házigazda:

Bodnár György vagyok, az építő közösség létrehozója, az Építem a házam könyvsorozat írója.

Az építő közösségben immáron 10 éve segítünk a házépítőknek, házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele életük „Nagy Kalandjába”. Azon dolgozunk, hogy tényleg álmaik otthonát hozzák létre, és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Munkám során számtalanszor tapasztaltam egy építkezés lehetséges buktatóit, és évről évre segítem klubtagjainkat és ügyfeleimet, hogy ezeket ki tudják kerülni. Népszerű rendezvényeink között szerepel a kötetlen konzultációs lehetőséget kínáló „Tervcafé”, és a szakemberajánlást előkészítő „Építem a házad Klub”. Ezen felül az utóbbi években jó fogadtatásban részesültek az őszi Edzőtáboraink, amikor egy nagyobb helyszínen egy napba sűrítve próbálunk minél több hasznos információt átadni a jövendő építkezőknek.

Felkészült építkező garancia

Garantálom, hogy hasznosnak fogod találni a korlátlan hozzáférést a videókhoz. Mindegy, hányszor hallgatod meg őket, mindig más-más tanítás vagy információ fog mélyebben rögzülni.

Ha azonban mégis úgy érzed, nincs szükséged ezekre a felvételekre, mert semmit nem adnak neked, akkor írj nekem egy levelet a felvételek kézhezvételétől számított 30 napon belül, és kérdés nélkül visszaadom a pénzed mindkét csomag esetében!

Gyakran
Ismételt
Kérdések

Van elégedettségi garancia?

Igen. A célom, hogy a lehető legjobb és leggyakorlatiasabb tudást kaphasd meg. Ezért ajánlom fel neked a felvételeket és a bónuszokat is. Ha azonban azt mondod, hogy mégsem segítettek a bónuszok, nem tudtad hasznosítani a videókban elhangzott tudást, visszautalom neked a pénzt. Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a videók megkapásától számított 30 napon belül. Még a felvételeket sem fogom visszakérni tőled. A garancia mindkét felvétel csomagra vonatkozik.

Utalással tudok vásárolni?

A bankkártyás fizetést javasoljuk, mert gyors, és manapság ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél vele. Ha mégis utalni szeretnél. Írj nekünk egy e-mailt a hello@epitemazotthonom.hu-ra!