ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

AZ ÉPÍTŐ KÖZÖSSÉG „ÉPÍTEM AZ OTTHONOM 2023” VIRTUÁLIS KONFERENCIA SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBE VÉTELÉHEZ

A szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) adatai 

TÉT Consulting Kft. 

Székhely: 1149 Budapest, Kövér L. tér 21. 4/7. 

Telephely (levelezési cím): 2100 Gödöllő, Jászóvár u. 16. 

Cégjegyzékszám: 01-09-909798 

Adószám: 1456800-2-42 

Nyilvántartásba bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság 

Email: info@epitemahazam.hu 

Telefon: 06-30-9820-797 

Webhely: www.epitemahazam.hu 

A rendelés menete: 

A szolgáltatások a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalakon rendelhetők meg  elektronikus formában. 

A szolgáltatások áraként feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, melyek forintban értendők. A szolgáltatások kifizetésére csak forintban van lehetőség. 

A szolgáltatások megrendeléséhez a megrendelő űrlap kitöltése szükséges. Ezek a számlázáshoz és a  kapcsolatfelvételhez szükséges kötelezően kitöltendő mezőket és a szolgáltatás folyamatos  fejlesztéséhez felhasznált, nem kötelezően kitöltendő mezőket tartalmaznak. A kötelezően  kitöltendő mezők kitöltése nélkül a megrendelés nem adható le. 

A megrendelés leadása a megrendelő űrlap végén található gombra kattintással jön létre. A szolgáltatások bankkártyás fizetéssel vehetők igénybe. 

Bankkártyás fizetésre az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül van lehetőség. Ilyenkor  oldalunkról átirányítjuk a pénzügyi szolgáltató védett, tőlünk teljesen független felületére, ahol a  kártyás fizetési megbízást megadhatja. A fizetésről azonnal értesítést és hiteles elektronikus  számlát kap. A szolgáltatások 1 munkanapon belül válnak elérhetővé. 

A megrendelés menetéről és az azt követő folyamatról a szolgáltatást bemutató weboldalon  részletes leírást talál.

Hozzáférés 

A „ÉPÍTEM AZ OTTHONOM 2023” VIRTUÁLIS KONFERENCIA) digitális terméke(ke)t tartalmaz, ezekhez  a sikeres fizetést (átutalás megérkezését nyugtázó levélben, illetve a sikeres bakkártyás tranzakcióról  szóló levélben küldjük meg ennek visszaigazolását) követően online hozzáférést biztosítunk korlátlan  ideig. 

Elállás, elégedettségi garancia 

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet szerint a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat  a megrendeléssel létrejött szerződéstől. 

Az elégedettségi garancia keretén belül, ha azonban azt mondod, hogy mégsem segítettek a  bónuszok, nem tudtad hasznosítani a videókban elhangzott tudást, visszautalom neked a pénzt.  Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot (e-mailben: hello@epitemazotthonom.hu) a videók  megkapásától számított 30 napon belül. Még a felvételeket sem fogom visszakérni tőled. 

Információ, panaszkezelés 

A szolgáltatásokról, azok igénybe vételi lehetőségeiről, a rendelés állapotáról az alábbi  elérhetőségeken kérhető további információ: Bodnár György 30-9820-797 

hello@epitemazotthonom.hu 

A szolgáltatással kapcsolatban panasszal élni ugyanezen elérhetőségeken lehet. Az  írásban beérkező panaszokat a Szolgáltató 14 napon belül kivizsgálja, és ennek  eredményéről írásban értesíti a bejelentőt. 

Adatvédelem 

A rendelés során megadott személyes adatok kezeléséről részletesen Adatkezelési tájékoztatónkban olvashat. 

A rendelés leadása csak jelen ÁSZF, és az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával lehetséges.

2023 sem ígérkezik könnyű évnek - sem az építkezők, sem az építési szakemberek számára. Tartósan magas árszint és egyre nehezebben előteremthető építési költségek- egy ilyen vészjósló kombináció mellett létkérdés, hogy minden egyes forint jó helyre kerüljön, az első lépésektől kezdve átgondolt és rendszerszintű döntések szülessenek. Ehhez az építkezők és az építési szakemberek minden eddiginél hatékonyabb együttműködésére van szükség.

Copyright © 2022 – epitemazotthonom.hu by: MarketingMaker | Cookie szabályzat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató